Skocz do zawartości
Andrz3j

Jaki klej i czym go zmyć??

Rekomendowane odpowiedzi

Myślę o odblokowaniu athlona XP.

Chce połaczyc mostki drucikami które będą przyklejone klejem elektroprzewodzącym do styków mostka L1.

Chodzi mi o taki klej aby moża było łatwo zmyć i czasami aby przy zmywaniu nie zmyl farby z athlona :lol: ,napisów itp. itd..

Aby w razie czego nie utracić gwarancji ..

Podajcie jaki klej/jaki rozpusczalnik/ gdzie można kupić/ względnie cena ..

A może lakier przewodzący prąd, czy zwykłym acetonem do zmywania paznokci go zmyję i czy nic nie rozpuści na procku ...

Czy klej do łaczenia styków do szyby ogrzewanej w aucie....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moze niekoniecznie klej - moze lakier? tez przyklei

lakier tez napisałem wyżej, ale pytałem tez czy monza go zmywac zwykłym zmywaczem do paznokci i czy nic nie rozpuści na procku itp..

Z lakierem do paznokci lepiej nie cudować bo jest z lekka żrący i może porobić ślady a i po napisach pozostanie wspomnienie.

Już lepiej aceton.

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moze niekoniecznie klej - moze lakier? tez przyklei

lakier tez napisałem wyżej, ale pytałem tez czy monza go zmywac zwykłym zmywaczem do paznokci i czy nic nie rozpuści na procku itp..

Z lakierem do paznokci lepiej nie cudować bo jest z lekka żrący i może porobić ślady a i po napisach pozostanie wspomnienie.

Już lepiej aceton.

Pozdro

Pisałem o zmywaczu do zwykłego lakieru do paznokci .. On chyba jest na bazie acetonu. Myśałem o użyciu lakieru przewodzącego np. takiego jak sprzedaja na www.4max.com.pl . I dlatego pytanie czy mozna taki lakier przewodzący zmyć zwykłym zmywaczem do paznokci w razie "w" ... albo jakiś inny klej i jakim rozpusczalnikiem, może jest jakiś klej na bazie spirutu co by można potem zmyć taki klej spirytem .. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czym to zejdzie najpewniej ale lepiej próbować do skutku z lżejszymi środkami niż lakierem do paznokci bo ten wyżera wszystko.

Nie próbowałbym z lakierem do paznokci jezeli Ci zależy na nie pozostawieniu po swoich operacjach śladu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...