Andrz3j Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Myślę o odblokowaniu athlona XP. Chce połaczyc mostki drucikami które będą przyklejone klejem elektroprzewodzącym do styków mostka L1. Chodzi mi o taki klej aby moża było łatwo zmyć i czasami aby przy zmywaniu nie zmyl farby z athlona :lol: ,napisów itp. itd.. Aby w razie czego nie utracić gwarancji .. Podajcie jaki klej/jaki rozpusczalnik/ gdzie można kupić/ względnie cena .. A może lakier przewodzący prąd, czy zwykłym acetonem do zmywania paznokci go zmyję i czy nic nie rozpuści na procku ... Czy klej do łaczenia styków do szyby ogrzewanej w aucie.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emge Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 moze niekoniecznie klej - moze lakier? tez przyklei Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 moze niekoniecznie klej - moze lakier? tez przyklei lakier tez napisałem wyżej, ale pytałem tez czy monza go zmywac zwykłym zmywaczem do paznokci i czy nic nie rozpuści na procku itp.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emge Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 ja uzywalem jakiegos lakieru przewodzacego kupionego w motoryzacyjnym - oparty na srebrze. zmywal sie ladnie acetonem. na CPU nie zostaje zaden slad. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlado Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 moze niekoniecznie klej - moze lakier? tez przyklei lakier tez napisałem wyżej, ale pytałem tez czy monza go zmywac zwykłym zmywaczem do paznokci i czy nic nie rozpuści na procku itp.. Z lakierem do paznokci lepiej nie cudować bo jest z lekka żrący i może porobić ślady a i po napisach pozostanie wspomnienie. Już lepiej aceton. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 moze niekoniecznie klej - moze lakier? tez przyklei lakier tez napisałem wyżej, ale pytałem tez czy monza go zmywac zwykłym zmywaczem do paznokci i czy nic nie rozpuści na procku itp.. Z lakierem do paznokci lepiej nie cudować bo jest z lekka żrący i może porobić ślady a i po napisach pozostanie wspomnienie. Już lepiej aceton. Pozdro Pisałem o zmywaczu do zwykłego lakieru do paznokci .. On chyba jest na bazie acetonu. Myśałem o użyciu lakieru przewodzącego np. takiego jak sprzedaja na www.4max.com.pl . I dlatego pytanie czy mozna taki lakier przewodzący zmyć zwykłym zmywaczem do paznokci w razie "w" ... albo jakiś inny klej i jakim rozpusczalnikiem, może jest jakiś klej na bazie spirutu co by można potem zmyć taki klej spirytem .. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlado Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Nie wiem czym to zejdzie najpewniej ale lepiej próbować do skutku z lżejszymi środkami niż lakierem do paznokci bo ten wyżera wszystko. Nie próbowałbym z lakierem do paznokci jezeli Ci zależy na nie pozostawieniu po swoich operacjach śladu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...