Radzio1980 Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 Powazny mam problem ponieważ już zorientowałem sie wśrod kart TV ze wspomaganiem sprzetowym ale nie do konca. Chce byście mi pomogli wybrać miedzy dwoma kartami TV bedą używane do przechwytywania obrazu z Terminala Cyfry+ i obraz bedzie przetwazany i archiwizowany na płytach DVD. Lista kart. 1. Leadtek WinFast TV2000 XP Expert 2. PROLINK PixeView Media Centre PlayTV@P7000 Zastanawiam sie nad tymi dwoma kartami. A moze znacie lepsze rozwiązanie aby przechwytywac obraz z Terminala Cyfry+ jezli tak to jaki. Wszelikie innego rodzaju rozwiązania bede mile widziane przez ze mnie. Pozdrawiam. :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość seraf Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Powazny mam problem ponieważ już zorientowałem sie wśrod kart TV ze wspomaganiem sprzetowym ale nie do konca. Chce byście mi pomogli wybrać miedzy dwoma kartami TV bedą używane do przechwytywania obrazu z Terminala Cyfry+ i obraz bedzie przetwazany i archiwizowany na płytach DVD. Lista kart. 1. Leadtek WinFast TV2000 XP Expert 2. PROLINK PixeView Media Centre PlayTV@P7000 Zastanawiam sie nad tymi dwoma kartami. A moze znacie lepsze rozwiązanie aby przechwytywac obraz z Terminala Cyfry+ jezli tak to jaki. Wszelikie innego rodzaju rozwiązania bede mile widziane przez ze mnie. Pozdrawiam. :rolleyes: 1288806[/snapback] zacytuje sie po cholere masz kupowac jakies analogi za nie wiem jaka kase za 240 masz karte dvb do tego satka i wio. strumien mpg2 towoja kochana pay tv co ja wymieniles wyzej. cyfrowy magnetowid czasami dziwek ac3 pojawily sie kanaly hdtv. pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...