Skocz do zawartości
Radzio1980

Karty Tv Wspomagane Sprzętowo

Rekomendowane odpowiedzi

Powazny mam problem ponieważ już zorientowałem sie wśrod kart TV ze wspomaganiem sprzetowym ale nie do konca.

Chce byście mi pomogli wybrać miedzy dwoma kartami TV bedą używane do przechwytywania obrazu z Terminala Cyfry+ i obraz bedzie przetwazany i archiwizowany na płytach DVD.

Lista kart.

1. Leadtek WinFast TV2000 XP Expert

2. PROLINK PixeView Media Centre PlayTV@P7000

Zastanawiam sie nad tymi dwoma kartami.

A moze znacie lepsze rozwiązanie aby przechwytywac obraz z Terminala Cyfry+ jezli tak to jaki. Wszelikie innego rodzaju rozwiązania bede mile widziane przez ze mnie.

Pozdrawiam.

:rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powazny mam problem ponieważ już zorientowałem sie wśrod  kart TV ze wspomaganiem sprzetowym ale nie do konca.

Chce byście mi pomogli wybrać miedzy dwoma kartami TV bedą używane do przechwytywania obrazu z Terminala Cyfry+ i obraz bedzie przetwazany i archiwizowany na płytach DVD.

Lista kart.

1. Leadtek WinFast TV2000 XP Expert

2. PROLINK PixeView Media Centre PlayTV@P7000

Zastanawiam sie nad tymi dwoma kartami.

A moze znacie lepsze rozwiązanie aby przechwytywac obraz z Terminala Cyfry+  jezli tak to jaki. Wszelikie innego rodzaju rozwiązania bede mile widziane przez ze mnie.

Pozdrawiam.

:rolleyes:

1288806[/snapback]

zacytuje sie

po cholere masz kupowac jakies analogi za nie wiem jaka kase

za 240 masz karte dvb do tego satka i wio.

strumien mpg2

towoja kochana pay tv co ja wymieniles wyzej.

cyfrowy magnetowid

czasami dziwek ac3

pojawily sie kanaly hdtv.

pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi