durczyn Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 wchodząc na właściwości internetowe na win xp, można zmienić adres strony głównej. Tych adresów w tym okienku mam ze 150....., gdzie to skasować wszystko <strony przybyły przez wirusa> a i jeszcze jak skasować web search toolbar z windowsa jeżeli np w panelu jak klikam odinstaluj to komp niereaguje dla tego pliku.., co zrobić? <oprócz formata>:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 CWS Shredder SpyBot S&D Ad-Aware skaner.mks.com.pl Stinger itd. (wszystko znajdziesz na google) Jak chcesz to wklej tez log z hijackthis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 ja mam nortona 2004, panda on line kasuje te sprawy ale przez wirusa niechce mi sieuruchomić :D, wydawało mi isęże gdzieś w system32 trza aplikacje kasować kiedyś tak miałem, ale jednak nie teraz, ale popróbuje tymi, dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...