pagolik Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 szukalem ale nie moglem znalesc. Moze przeoczylem, jak tak to przepraszam :) 1. Uptime routera - da sie to jakis zrobic zeby w panelu admina pokazywal uptime routera ? bo przeslane pakiety sa , a uptimet ez by sie przydal :) 2. NIe wiem czy mozna to tak nazwac "przegladanie plikow na routerze/edycja". Chodzi mi o "wbicie sie" na router i pozmienienie np. strony, ktora sie pokazuje gdy zablokujemy dana witryne na routerze. Jest taka mozliwosc ? jak jest to jak ? 3. Blokowanie portow. No wlasnie. Gdzie zablokowac wybrany port ? Patrzylem na Advence - filter ale nie jestem do konca pewny czy to jest to. 4. Otwarcie danego portu dla 2 lub wiecej osob. Jak to zrobic ? chce otworzyc np. port 113 na 3 IP z mojej sieci. Jak proboje stworzyc 2 taka sama regule pisze, ze juz jedna taka jest ;/ Z gory dziekuje za poswiecenie mi czasu i odpowiedzi na moje pytania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...