Avandrel Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 http://pix.allegro.pl/photosmid/78/7855/785561/7855618_1http://pix.allegro.pl/photomid.php?item=7855618&more=2 Całość wykonana z plexi 4mm. W zestawie 4 wentylatory 2x90mm,1x60mm,1x80mm(12V/off/5V) Płyta główna ułożona poziomo ponad zasilaczem i stacjami, dzięki czemu można ją wydajnie chłodzić powietrzem. W sumie więcej nie che mi się pisać :) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Mnie sie podoba :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Calkiem,calkiem :D Ja jestem za leniwy do takiej roboty :)Fajnie by bylo gdybys napisal co siedzi w srodku tej budy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 ladnie ladnie szkoda ze z plexi :( Szybko sie porysuje i bedzie wygladalo conajwyzej srednio :( Ale gratuluje pomyslu/checi/ i wykonania :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nogal Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 z tych ujęć mało widać - daj jeszcze jakies zdjecia , a potem ocenie. Narazie uczucia mieszane :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Baaardzo ładnie... Ja tam mam tylko szybe i wentyl u góry... :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maluszek Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 pomysł na umieszczenie wszystkiego pod płytą jest o.k. - sam na niego zresztą też wpadłem :mrgreen: - ogólnie fajna obudowa. Pozdrawiam M. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 spox :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 na razie nic nie powiem bo nic nie widze :) - zdjątka kiepskiej jakości - ale to już chyba wszyscy zauważyli - moze walnął byś jakieś zbliżenia abo cuś... ogólnie wygląda nawet ciekawie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staphi Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 z tych ujęć mało widać - daj jeszcze jakies zdjecia , a potem ocenie. Narazie uczucia mieszane :? no wlasnie malo widac .... mi to przypomina "kostke" zezlomowanego auta :lol: btw spox obudowa tylko zapodaj inne fotosy, i male pytanie czy zalozyles filtry na wentylatory wdmu<span style="color:red;">[ciach!]</span>ace ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 jak dla mnie bomba ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 siuper, siuper ino mi sie foty nie załadowały :( :( :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Coś padlo z tymi fotami. Niedawno jeszcze dzialały. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 A mnie foty działają i ogólnie obudwa jest genialna, tylko jak już wcześniej wspomniano szybko sie porysuje, chyba, że ją niesamowicie zabezpieczysz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oski Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Coś padlo z tymi fotami. Niedawno jeszcze dzialały. Ja też ich nie widzę. Coś się spier.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Coś padlo z tymi fotami. Niedawno jeszcze dzialały. Ja też ich nie widzę. Coś się spier.... kurcze i ja tez ich nie widze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 z opisa wynika ze cos ciekawego ale nic nie mam nie widze fotkoow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avandrel Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 co do zdjęć to były z allegro i powinny być dalej, ale widzę że coś im padło :( - . Niedługo może będą na tweak modyfikacje... jeżeli ktoś wogóle aktualizuje ten dział :) a w środku Procesor: amd duron 700@800 Płyta główna: abit kt7 non raid ;( Pamięć RAM: 256 Karta graficzna: winfast geforce pro 64 mb ddr Karta dźwiękowa: sb live 1024 Dysk twardy: seagate bIV 60 gb Napędy: dvd pionner 16x, cd-r teac 12x http://www.allegro.pl/showitem.php?item=7855618 to link aukcji... ale to nie ba być reklama, bo ja nie wierzę żebym to sprzedał, ale zawsze warto wydać 0,3zł i spróbować :) P.S. Cena minimalna to ciężkie pieniądze :) A co do filtrów na wentylatory to nie mam, i chyba nie będzie ponieważ dziś na szrocie wyciągnąłem nagrzewnice z dużego fiata !!!!!!!! Tak rodzi się moje pierwsze WC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Ja poprosze o lepsze zdiecia,bo chcialnym sie lepiej przyjzec. Ale ok.. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avandrel Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 co mam wam je pocztą wysłać ??? :) Nie mam lepszych, co najwyżej lepszy skan może mi się uda gdzieś zawiesić. A i tak zdjęcia są kiszka, więc nawet lepsza jakość nie pomoże. Nie mam talentu fotografa....ani aparatu cyfrowego :lol: Ale jak coś wymyślę to dam znać, narazie to mam nadzieję że jakie kolwiek zdjęcia będzie widać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 nie widze zdjec bo padly ale powiem jedno, nie sprzedalbym swojej 1szej przerobionej obudowy, moja 1sza stoi na szafie i sie prezentuje 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scoon Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 hmy... ja tez cos fotek nie moge przylookac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avandrel Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 nie widze zdjec bo padly ale powiem jedno, nie sprzedalbym swojej 1szej przerobionej obudowy, moja 1sza stoi na szafie i sie prezentuje 8)To jest moj drugi mod juz, pierwszy niestety tez na sprzedaz :( bo probóje zebrać na nowego kompa a w życiu ucznia dużych dochodów raczej nie ma. Pozatym nigdy nie byłem sentymentalny. A wogóle to mam nadzieję że już niedługo zobaczycie moje dzieło, bo to oto chodziło przecież tutaj :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avandrel Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 o zdjęcia wróciły :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayek Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 male te zdjecia i slabo na nich szczegoly widac... bedziesz to oswietlal jakos czy zostawisz tak jak jest? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 a wiecie co mnie najbardziej teraz wqrwia??? to że widze super wypasione budy innych, a nie moge skończyć swojej budy :( bo cholera jasna co chiwle coś sie pieprzy i zamiast robić mody to ratuje kompa od smietnika. :cry: :cry: :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avandrel Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Jak będę miał kasę to pomyślę nad oświetleniem, narazie mam zielone diody i (nie śmiać się) żaróweczke z oświetlenia choinkowego :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Type_R Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 hmmm...szczerze mowiac to clear cases juz mnie tak nie bawia jak kiedys... no ale kudos dla Ciebie za wlozona prace ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Jest git tylko swiatelka jakies bys zamontowal... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hansio Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 Ale nędza. Strata czasu i kasy... I plexi... A jak kurz będzie ładnie widać... Tak, zgadzam się - żaróweczka z oświetlenia choinkowego pasuje jak ulał :) Jeszcze bombkami "to" obwieś... Zastanawia mnie tylko po co w tym czymś części od PC??? Profanacja!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...