yogurcik Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 Chlopak sie narobil a czesc z was go doluje ja tam do zadnych modow nic nie mam JEST OK i jezeli podoba sie uzytkownikowi to TYM BARDZIEJ sie cieszyc zostalo :)))))))))))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angela Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 Bardzo extra obudowa. Brakuje tylko jakiegoś oświetlenia i wtedy byłaby dopiero jazda!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 zajebisty pomysl z ta zaroweczka :D buda spox jak bedzie lepsze oswietlenie to to bedzie ..... bedzie naprawde extra :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 mnie sie podoba nawet tylko czemu nie ma innych fotek??? te są do [gluteus maximus] - nic z nich nie widać - jakies zblizenia, albo cus by sie przydały Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vedmin Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 Wygląda ładnie. A jak podłączysz żarówki z choinki to mi wyślij pod choinkę :lol: :lol: :P :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...