xav Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 wow chłopaki... jestem pod wrażeniem :D niezłę wyniki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 HAHA qwa HAHA mam 7767 HAHA jedno co jestem lepszy od was..narazie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xav Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 HAHA qwa HAHA mam 7767 HAHA jedno co jestem lepszy od was..narazie :P 1321126[/snapback] :o pokaż jaki masz dokładnie CPU, ze szczegułami :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 nie mam obrazka bo nie mam gdzie go wyslac :/// a CPU jakie to pisze w podpisie no Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xav Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 nie mam obrazka bo nie mam gdzie go wyslac :/// a CPU jakie to pisze w podpisie no 1321209[/snapback] http://imageshack.us/ :) i po problemie coś mojego http://img46.exs.cx/my.php?loc=img46&image...cpu340028sj.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek345 Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 No chyba nie jest tak źle jak na celerona D mam nadzieję :-P a mógł bym jeszcze wycisnąć pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 (edytowane) HAHA czy mi sie wydaje czy ja jestem najlepszy ?? niech to Freelancer zrobi..jak on bedzie mial mniej to jestem the best :P ej Przemek mam takie same Specification jak ty (family, stepoing itp ) :D wiec ile poszla twoja celina amx..moja tez tyle powinna pojsc :D Edytowane 10 Marca 2005 przez RepsOn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek345 Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 4 Ghz czyli fsb 211 na 1,55V ;] a ja jeszcze spróbuje z pamięciami powalczyć wkońcu ty masz duala :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 (edytowane) a jakie tempy wtedy bo juz nie pamietam a net mi strasznie muli ..... DUAL RULES :D mowia ze to daje 3.2% skoku wydajnosci a ja dostalem sporo wiecej 1 :P WOGOLE OSTATNIO PRZYSZLO MI DO GLOWY..DLACZEGO MAM TAKIE WYSOKIE TEMPERATURY...MOZE JA ZLE PASTE ZAKLADAM CO ?? KURCZE JA NA SRODEK DAJE GDZIES TYLE CO ZIARNO RYZU MOZE TROSQ WIECEJ....I NIESTETY MUSZE TROSZECZKE PO PARE MM POMANEWROWAC RADIATOREM ZANIM OPRZYPASUJE DO OTWOROW (FREEZONE) PASTA ARCTIC CERAMIQUE Edytowane 10 Marca 2005 przez RepsOn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek345 Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 temp prz 4GHZ 50-68* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 (edytowane) ehh ja mam takie przy 1,475 VCore :| haha nowy wynik :D HTScore :) Edytowane 11 Marca 2005 przez RepsOn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 Brawo Reps0n !!!!!! Jesteś najlepszy w tym programiku !! :D Ja mam wynik tylko 6834 ale to procek na 3.4 wtedy jest :? A co do duala się z tobą zgadzam !! Dual najlepszy, i nie żadne 3% wzrostu tylko ponad 30% !! :wink: Czyli jak na razie mam 3 wynik, ale sie postaram troszke i może będzie lepiej :D Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 ja znow sie przesiadlem na 3,8 .... te tempy mnie dobijaja...ale skoro ABIT zawyza to sie nei boje ze mam naprawde te 70*C :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radeon Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 (edytowane) w koncu zapodaje czesc screenow drugi screen z przed paru dni po 3 godzinnym graniu :D (wiatraki chodzily przwie na full) Edytowane 11 Marca 2005 przez Radeon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 Jeb se radeon ma 8600 :blink: :blink: :blink: Ja też tak chce !! Ej radeon an jakim napięciu masz puszczone pamięci ?? Ja też mam Elixiry i bym sobie dał takie timingi tyle że nei wiem czy wejdzie na stock napięciu :mellow: Brawo Radeon !! :rolleyes: Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radeon Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 dzieki B) pamieci mam na 2.8V ale to sa juz "wyselekcjonowane" kosci, bede mial takie co chodza na 2 5 3 2 na szynie 230MHz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 A ja nie mgoe za bata przekroczyc 200 FSB.....nawet na napieciu 1.55 nie wchodzi w winde :( timingi nawet na 3.4.4.8 wiecie cos o tym krucze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radeon Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 w sierpniu mialem na testy celka D 2.4 straszna kapa max stabilnie na szynie 190 dzialal :( jak dobrze pamietam to byl SL7C4, podobno sie dobrze krecily szyna 220 nawet byla mozliwa na 1.6V a ja tu taki zonk mialem byc moze z Twojego egzemplarza nie da sie wiecej pocisnac :( ps. pewnie nazwa pamieci elixir jest taka ze jedne sa mniej lub bardziej zaczarowane LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xav Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 :) łoł.... nic + nic - :P a jak sie ma kingstony PC2700 DDR-333 256MB (single) to można pocisnąć ? a jak tak to do ilu?:) moje timingi: 2.0,3,3,5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radeon Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 prawdopodobnie Twoje pamiatki maja cl2.5 przy 166MHz mysle ze sie uda puscis je na 200MHz, skoro praktycznie kazde Kingstony ktore testowalem (DDR400 co prawda ale na roznistych kosciach) dzialaly mio na 230MHZ 2.5 7 3 3 lub nawet lepiej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 JAK MOZNA DAC NAPIECIE 1.6 BOZE MOJE TEMPY NA 1.5 JUZ SA 55IDDLE 75 STRESS....NIE MOWIAC O 1.6 :\ NO CO JEST KRUDE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xav Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 prawdopodobnie Twoje pamiatki maja cl2.5 przy 166MHz mysle ze sie uda puscis je na 200MHz, skoro praktycznie kazde Kingstony ktore testowalem (DDR400 co prawda ale na roznistych kosciach) dzialaly mio na 230MHZ 2.5 7 3 3 lub nawet lepiej :D 1322754[/snapback] hehe napawa mnie to optymizmem:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 bo wy sie kingami bawicie...goodramy sa lepsiejsze :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 bo wy sie kingami bawicie...goodramy sa lepsiejsze :lol: 1322786[/snapback] te twoje temperaturz faktycznie sa tragiczne ja na qc80alcu mam mniejsze a twoj freezone jest lepszy :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xav Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 (edytowane) ja mam volcano 7+ i z 2.4@3.4 mam stres: 60* a idle: 46* na 2ch wentylach wyciagających;] dalej nie krece bo mam jakis problem z instlacją elektryczna w chacie, kupie chyba UPS i powinno byc lepiej, wymienie wentyl na coolerku 70mm na 80mm albo 120mm(tu bedzie gorzej z założeniem) :D i wytne 2-3 dziuryu w budzie i powinno być niezła jazdiczka 4.0 jak dobrze pujdzie :D Edytowane 12 Marca 2005 przez xav Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 A ja doszedlem do wniosku ze moj zasilacz CHiEFTEC do mobo juz wysiada... Na FSB 200...3,8 GHz i do tego jesce mocno wykrecona grafika i ramy mam arty (tzn ja gram w cS to literki sie dziwne robia ale gra wyglada normalnie, potem juz wogole zamazuje ekran i moge tylko resetnac) kurcze nie mam kasy na cos lepszego :( do tego na napieciu 1.6 moj komp wogole nie wstaje.... na 1.55 dojdzie do windy ale nie kiedy mam 4 GHz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xav Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 uhm.. a masz dobre chłodzenie? moze grafa sie zbyt mocno grzeje i za mało wysiada... a moze wgranie nowszego biosu by pomogło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CaLi Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Witam, No w tym programiku to sie moj komp nie popisal :/ Ale coz wymagac od 256ramu no nome :/ Na scenie macie, ten programik, CPU-Z gdzie widac na ile krecony i speedfana jaie temp (to jest 2 minutki po tym tescie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 no nieeee. jakim rpawem masz tkaie FSB :(:( no kurywa no zebyy was wszystkich pogielo :///// nie gadam z wami narazie czesc pa :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CaLi Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Repson moze Cie to wkurzy ze procek bez problemu startuje na 225 ale przy sprawdzaniu Memory sie wali komp... czyli Ramy ograniczaja procka ;). Zostawilem teraz kompa na 15 min w spoczynku i temp mi spadla do 33-34 przy 4,17 GHz:) Polecam Artic Freezer 4 (wypolerowany) i paste AC silver 5. Do tego mam z przodu (na dole) wtlaczajacy zimne powietrze i z tylu (tez na dole) zmiast jakis urzadzen PCI mam wentyla i do tego na gorze kolo zasilki 2 wentyle wyciagajce. W planach mam zamontowanie wentyla na wysokosci procka wyciagajacego gorace powietrze. Moim zdaniem temp jak na kreconego Prescota sa bardzo dobre :) Szczesliwa seria :) Jakby kupowac Ram-y (512 albo 2x256) to jakie w singlu 512 czy w dualu 2x256 ? bo czytlem tutaj ze dosc sporo wzrostu to daje ale nie zczailem czy 2x256 w dualu do 2x256 w singlach czy 2x256 dual do 512 w singlu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...