KAMILcom Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 to masz mało prądorzerny config bo mój wymieka ciekawe co dopiero bedzie jak bede miał 6600 :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 z tego co wynika z kalkulatora mocy mam zapas 29W :/ to niewiem czy malo pradorzerny, a na dodatek chodzi 24/7 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 to chyba masz zapas ale bez podkrecania a jak podkracasz to przecież 4x tyle mocy może rzreć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 to niewiem jak to moze stabilnie pylic ale juz rok na nim jade praktycznie bez przerwy wylaczony na noc byl chyba z 20 razy widze ze masz freezera 4 niemiales problemow zeby go zmiescic?? bo chce kupic ale niejestem pewien czy wejdzie od box-a do zasilacza mam ok 1,5-2cm :/ a plyty mamy "podobne" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 (edytowane) miałem go chyba na 3 albo 4 płytach nie było problemu on jest wysoki ale nie szeroki rewelacji w temp sie nie spodziewaj pomóż mi w tym bo pisałem w topiscku o abitach a mi sie sppieszy chce sobie kupić tego pentagrama na chipset http://subvert.pl/sklep/index.php?p=produc...re&iProduct=228 lepiej kupić tego czy sobie nie poradzi i za to kupić miedzianego za 8 zł wiecej chce koniecznie z tego sklepu bo se odbiore osobiście i OT czy ma ktoś coś takiego http://subvert.pl/sklep/index.php?p=productsMore&iProduct=94 Edytowane 19 Stycznia 2006 przez KAMILcom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 (edytowane) hehe a jakie fsb chcesz osiagac?? oczywiscie ze miedziany lepszy a te radiatorki to na radka?? bo one sa bga to niewejda Edytowane 19 Stycznia 2006 przez bamboocha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 radiatorki na 6600 niedoszłe pentagrama wezme alu bo na forum wyczytałem "Miedź oddaje słabo ciepło (paswynie) Ponieważ bardzo szybko je odbiera ale gromadzi w sobie.. Aluminium za to troche gorzej odbiera ciepło ale szybciej je oddaje pasywnie." wiec po problemie dzieki za pomoc !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cisek90 Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 sorki ze pisze to w tym temacie ale kurde co to znaczy PC2700 DDR SDRAM ???? bo kolega ma athlona64 3000+(2,0ghz) noi pokazuje mu w everescie w TESTACH ze ma Odczyt z pamięci 2500MB/sek a ja na celku 2,53 mam 4000MB/sek, o co tu chodzi dodam jeszcze że jemu w obszarze PAMIĘĆ pisze PC2700 DDR SDRAM a mi pisze Dual PC 2700 DDR cos tu chyba jest nie tak, no bo jego procek jest 150zł drozszy ale duzo gorzej wychodzi w tescie, a przeciez to niemozliwe :|:| [POMOCY!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 sorki ze pisze to w tym temacie ale kurde co to znaczy PC2700 DDR SDRAM ???? bo kolega ma athlona64 3000+(2,0ghz) noi pokazuje mu w everescie w TESTACH ze ma Odczyt z pamięci 2500MB/sek a ja na celku 2,53 mam 4000MB/sek, o co tu chodzi dodam jeszcze że jemu w obszarze PAMIĘĆ pisze PC2700 DDR SDRAM a mi pisze Dual PC 2700 DDR cos tu chyba jest nie tak, no bo jego procek jest 150zł drozszy ale duzo gorzej wychodzi w tescie, a przeciez to niemozliwe :|:| [POMOCY!!!!!!!!!!!! pamieci dzialaja na 333MHz a ze ty masz dual to teoretyczna przepustowosc jest 2x wieksza, no i to nie jest test procka tylko pamieci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cisek90 Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 (edytowane) aha, dzieki siwy :wink: :D a ile chcesz za procka ??? Edytowane 20 Stycznia 2006 przez cisek90 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbzium Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 korzystam z okazji i dodaję 1000 post w tym temacie :lol2: :lol2: a tak w ogóle; możecie mi zapodać jakiś test (jego wynik) celka d (jakiegoś) i pentiuma o takiej samej częstotliwości i może athlona i sempa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 duża bedzie różnica jak sobie kupie 2x256 ram CL2 kingston HYPERX miedzy selekcjonowanymi pod duala a nie selekcjonowanymi ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CaLi Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 WItam, ehh jak tu dawno nie zagladalem :) Widze ze ze starej ekipy sie jescze Freelancer wypowiada :) JA musze powiedziec celiny D sa wytrzymale juz grubo ponad rok zapierdzialm na ostrym OC fsb200 3.8 Ghz na vcore- 1.3925 i nigdy zadnej pzrygody :) czasem jak potzrebuje do jakies gry to podkrecm na 4,18Ghz i jazda ;) Widze ze niewielu uzytkowinikom udalo sie pokonac magiczne dla celin D 4GHz. Zycze pomysalnej walki z tymi celinami i zeby wszystkim udalo sie pobic 4Ghz na AC :) Pozdrawiam CaLi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piohal Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 WItam, ehh jak tu dawno nie zagladalem :) Widze ze ze starej ekipy sie jescze Freelancer wypowiada :) JA musze powiedziec celiny D sa wytrzymale juz grubo ponad rok zapierdzialm na ostrym OC fsb200 3.8 Ghz na vcore- 1.3925 i nigdy zadnej pzrygody :) czasem jak potzrebuje do jakies gry to podkrecm na 4,18Ghz i jazda ;) Widze ze niewielu uzytkowinikom udalo sie pokonac magiczne dla celin D 4GHz. Zycze pomysalnej walki z tymi celinami i zeby wszystkim udalo sie pobic 4Ghz na AC :) Pozdrawiam CaLi Ja się przymierzam na 4 Ghz. Jedno tylko pytanie: ile w granicach rozsądku można zwiększać napięcie? Domyślnie mam 1,34. Aha i czy przy 200 fsb PAT na ramach idzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 @cisek cos kolo 200zl za sam proc (jednak freezone przyda mi sie do semprona bo akurat pasi na s754) @piohal u mnie mam PAT przy 4:5 i niewazne jakim fsb i twierdzi tak cpu-z, everest2006, sandra2006 nie wiem o co chodzi i jakim cudem tak sie dzieje, staraj sie nie dawac wiecej niz 1.55V i patrz na temperatury Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 halo ktoś mi odpowie UP! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 imho żadna... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 dzieki:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 (edytowane) dzieki:Dniech wypowie sie ktos więcej i nie kupuij w sklepie, na HT jest w dziale sprzedam ładna oferta mojego 'kolegi', ma dostęp do hurtowni... ; ] no i w żadnym wypadku nie kingston i kingmax, chyba że nie kręcisz.... Geil, OCZ.... B) Edytowane 21 Stycznia 2006 przez hinco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 (edytowane) czemu myślałem że kingston HyperX 2x256 za 200 to mało a w tym liku co dałeś patrioty CL2 kosztują 300 z hakiem Edytowane 22 Stycznia 2006 przez KAMILcom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 czemu myślałem że kingston HyperX 2x256 za 200 to mało a w tym liku co dałeś patrioty CL2 kosztują 300 z hakiem zapytaj sprzedajacego jak sie każde kręcą.... mi odradzał kingmaxów i kingstony.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 wiesz to normalne że odradza skoro ich nie sprzedaje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 wiesz to normalne że odradza skoro ich nie sprzedajeale dostęp do nich ma jeżeli dobrze pamiętam... z reszta, pisz co chcesz a on ma chyba wszystko, hurtownia to hurtownia ; ] a w spisie firm jest zarówno Kingston jak i Kingmax:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 wiesz za cene 300 zł moge sobie kupić 2x512 geli nie selekcjonowanych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 wiesz za cene 300 zł moge sobie kupić 2x512 geli nie selekcjonowanych:mur: :mur: i jeszcze raz :mur: z mojej strony Tobie chodzi o DDR1? bo ja zapominam o ddr1 i jakostak cały czas o ddr2, a w ddr1 nie siedze ; ] więc to że selekty a nie selekty sie nie różnią podtrzymuje(względem ddr1 i ddr2) a całą reszta sie tyczy ddr2:P sorry za wprowadzene w błąd :mur: ale przynajmniej gbejs ma taniej imho... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 wziełem 2x256 geil CL2 za 200zł od jednego usera forum (wiecej nie ma) poczekam do wtorku może bedą to podam wyniki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 ja wlasnie zakupilem samsungi UCCC (512MB za 160zl w jednej kosci bo beda docelowo dzialac na sempronie) w ciagu tygodnia pewnie beda to jeszcze pomecze mojego kompa zaczym go sprzedam :) moze tera przy synchro dobije do 4GHz (mam nadzieje ze mroz mi w tym pomoze :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 a ja sie nie moge doczekać tych geile CL2 ciekawe ile pujdą synchro z procem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreamage Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Witam Mam celka 336 i plyte MSI 865pe neo3. Zestaw kupilem dzisiaj z mysla o tym ze wykrece z tego conajmniej 3,6 ale gdy ustawiam FSB na wiecej niz 159 to komp nie wstaje. Nie zabardzo sie orientuje na ile mam ustawic pamiec (mam 2x256 ddr w dualu). Cooler mam gygabyte rocket . Dzieki za wszelka pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 bokujesz PCI/AGP pamieć dajesz na 400(200) SPD 1:1 tymingi na optymalne dla 400czyli CL2.5 zależy jaką masz pamieć i dajesz fsb w góre możliwe ż przy około 180 bedzie miał mało V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...