sorex1 Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 Witam. Mam kartę graficzną Gf MX 400 32mb z CREATIVA :-) (wiem że to paść) jeżeli odpalam grę to wyrzuca mi komunikat o braku OpenGL Nie da rady zainstalować innych sterowników bo już próbowałem, a CREATIVE też ma tylko update do sterowników. Czy można osobno doinstalować OpenGL ?? Jeśli tak to skąd go ściągnąć?? Mam windowsaXP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 Nie da rady zainstalowac innych sterowników ?? a jakie wogóle instalowałeś ? :) zainstaluj jakieś starsze detonatory, znajdziesz je na googlach ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj.skorek Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 Steru musza podpasic, a daj jakies Omegi dla GF Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...