ZoRrO Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Cze. Może ktoś zna linka lub ma patcha do Croc'a Legend Of The Gobbos umożliwiającego granie na kartach nVidii (GTS/PRO). Prosiłbym o podanie. Dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Ej, a kto mowi ze on w to gra? Moze dla dziecka gre szykuje? :P Nie wiem czy na nVidii puscisz bo to gra z czasow panowania 3Dfx Interactive - pewnie tylko pod Glide chodzi (chociaz glowy nie dam, zbyt dawno w to pykalem... ;)). Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZoRrO Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Bravo Spavatch rozgryzłeś mnie :D Gierke szykuje dla siostrzenicy i na Unacelerated (software only) chodzi, ale nie jest tak ładna jak na starym poczciwym VooDoo 2 :cry: Dzięki jednak za Wasze starania. Nara. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Ja pamietam ze kiedys tez sie martwilem ze nie chodzi mi na Rivie TNT2 i wtedy co zrobilem? Podmienilem pliczek opengl32.dll w katalogu z gra na ten ktory siedzial w Windowssystem i zaczelo dzialac z dopalaniem :D Nie zaszkodzi sprobowac a moze pomoc... Napisz czy cos to dalo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Niw chciał bym nic mówić ale nie wiem czy ktoś tu gra w croca albo interesuje go ta gra, lecz nie mówie ze juz nikt nie wie??? Croc był kapitalny. Fakt, że mój młodszy brat w nią grał, ale mi się też bardzo podobała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 U mnie croc " jedynka i dwojka " . Pisze tak bo nie znam pelnych tytolow. Na mojej TNT2 chodzily normalnie z akceleracja hardware smigal spokojnie na 800x600 jeszcze za czasow celka 500 MHz. Nie wiem dlaczego u was jest jakas kaszanka z hardware acceleration. A w croca grala moja siostra . Grafika mi sie w tej grze podoba, ale dzwiek w grze tzn. sciezka CD-Audio jest EXTRA :!: :!: :!: dopasowana do klimatu gry, kto ma oryginala to wie o co chodzi "mowie o pierwszej wersji croca" bo drogiej juz oryginala nie mialem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZoRrO Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Cze. Dzięki zarady Gordon_23, ale jest mały problem z podmianą pliku opengl32.dll w grze, ponieważ go tam nie ma :P Natomiast jest pliczek o nazwie glide2x.dll i nawet zmiana nazwy z opengl32.dll na glide2x.dll G...zik dała :( Nie mniej jednak dzięki za rady i proszę o ewentualnie następne. Tak przy okazji ja mam Crocka I może w Crocku II to działa. Nara Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Cze. Dzięki zarady Gordon_23, ale jest mały problem z podmianą pliku opengl32.dll w grze, ponieważ go tam nie ma :P Natomiast jest pliczek o nazwie glide2x.dll i nawet zmiana nazwy z opengl32.dll na glide2x.dll G...zik dała :( Nie mniej jednak dzięki za rady i proszę o ewentualnie następne. Tak przy okazji ja mam Crocka I może w Crocku II to działa. Nara Szkoda. U mnie to pomoglo i byl to Croc 1 na 100%... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Bravo Spavatch rozgryzłeś mnie :D Gierke szykuje dla siostrzenicy i na Unacelerated (software only) chodzi, ale nie jest tak ładna jak na starym poczciwym VooDoo 2 :cry: Hmmm, czyli moja medytacja nad mysleniem przewidujacym i tolerancja cos jednak daja ;). Hmm, zarowno Argonaut jak i Fox Interactive "wyparli sie" swojego produktu, ale w rubryce wymagania na stronie o grach napisane jest wyraznie: Minimum Specifications: Pentium 133 16 MB RAM SVGA Direct 3D, Power VR 2 wiec dzialac powinno... A dlaczego brzydko na Voodoo2 wyglada to tez nie wiem. U mnie na Voodoo1 smigalo pierwszorzednie... :? Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZoRrO Opublikowano 22 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2002 Spavatch przeczytaj jeszcze raz mój post :lol: na nVidia chodzi tylko na software a na VooDoo 2 jest OK. Cytuję sam siebie :roll: Gierke szykuje dla siostrzenicy i na Unacelerated (software only) chodzi, ale nie jest tak ładna jak na starym poczciwym VooDoo 2Nara. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...