onkel qbson Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 Abit IS7-E, wymieniłem cooler, procka włożyłem na 100 poprawnie i nagle mi taki komunikat przy ładowaniu sie kompa wyskakuje. naciskam f1 zeby kontynuowac i wszystko gra OCB ? :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flash Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 wejdż do biosu i wyjdź z zapisem - nieczego nie musisz zmieniać.Bios tylko informuje ze coś było robione na płycie i wymaga potwierdzenia przez wejscie do biosu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onkel qbson Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 dzieki bardzo, troche lamerskie pytanie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nineinch Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 no wlasnie teraz powiem dosc skomplikowany przypadek plyta soyo na slocie na niej pentium 900mhz ale na przejsciowce bo on socketowy jest zworki na przejsciowce poustawiane dobrze i teraz najwiekszy zonk botuje sie jako 400mhz i dzieje sie za kazdym raze co koledze wyzej pliz pres ef ajnc i choc by nie wiem co bylo zmieniane w biosie to non stop jest to samo pytanko co to do ciemnej srubki moze byc ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...