Pudi Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 Aaa mam wielki problem z moim VisionMasterPro od iiYamy, takiego czegos jeszcze nie widzialem, wczoraj siedze sobie na necie, nagle monitor gwaltownie gasnie, nie takie standardowe zgasniecie tylko bzzz i ekran zjezdza do srodka i znika ? wtf? pierwsze mysle sobie przeciek (moja grafika !) sprawdzam kompa wszystko suche ok dziala hm? podlanczam monitor innym kablem to samo, co robic, najdziwniejsze jest to ze przy starcie kompa diodka zapala sie na zielono ! czyli sygnal z kompa jest ok ale monitor dalej czarny, slysze jak komp wchodzi do windy monitor dalej czarny co jest?, slysze nawet jak monitor zmienia rodzdzialczosc wiecie taki klik jak przechodzi z bootowania na pulpit, ale monitor nadal czarny bez oznak zycia, diodka nadal na zielono, wlasnie sprawdzilem na innej karcie graficznej i to samo, no bez jaj, nie mam juz gwarancji, (byla 1 rok) a to sa 22" iiYamy i tak troszke ciezko bylo by to wyzucic do smietnika i kupic sobie nowy ;[ no ja to mam szczescie, dopiero niedawno stracilem GF 6800GT i dysk na 2500zl i teraz moniotor za kolejne 2,5 poradzcie cos bo moje zdrowie psychiczne chyba tego nie przezyje ;[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 elektronik .......... jedynie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...