Skocz do zawartości
Piotr_Sz

Temperatura Pentium 4 Ht I Leadtek Geforce 6800 Gt

Rekomendowane odpowiedzi

Mam takie pytanie jaką temperaturę powinien mieć Pentium 4 2,8 HT u mnie przy normalnej pracy ma 30 stopni a przy obciężeniu 40 stopni czy ta temperauta jest prawidłowa

Chciłabym zapytać jeszcze czy moja karta graficzna (Leadtek GeForce 6800 GT) ma prawidłową temperaturę przy normalnej pracy ma 45 stopni zaś przy obciąrzeniu 52 stopni

Czy temperatury karty jak i procesora są prawidłowe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A nie zmieniales sterownikow na najnowsze??? czytalem ze sterowniki te z nowszych maja przeklamania w temperaturze, mialem takie zainstalowane to roznica wynosila 10*C!! Sprobuj ewentualnie przetrzec z kurzu ta siateczke nad witaraczkiem , to tez moze spowodowac wzroste temperatury.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A nie zmieniales sterownikow na najnowsze??? czytalem ze sterowniki te z nowszych maja przeklamania w temperaturze, mialem takie zainstalowane to roznica wynosila 10*C!! Sprobuj ewentualnie przetrzec z kurzu ta siateczke nad witaraczkiem , to tez moze spowodowac wzroste temperatury.

Sterowników nie zmieniałem ale jest to bardzo dziwne poniewż zdarza się że karta w stresie ma 64 stopni. Wcześniej tego nie było

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi