Piotr_Sz Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 Czy stosowanie programów typu p2p jest bezpieczne chodzi mi o to czy przez taki program tego typu nie można złapac jakiegoś wirus lub trojana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 Oczywiscie ze mozna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 ja bym rzekł nawet , że do gnutelli czy fastracka toniema co bez antyvira podchodzic..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 Ja tam uzywam emule plus, dc++, azureusa (na przemian) i jeszcze nigdy nic nie zlapalem, choc nie uzywam zadnych AV... ale ty napewno cos zlapiesz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 Czy stosowanie programów typu p2p jest bezpieczne chodzi mi o to czy przez taki program tego typu nie można złapac jakiegoś wirus lub trojana 1289684[/snapback] Ujme to moze tak. Przez program zlapac nie mozna, ale w tym co za pomoca danego programu sciagasz wirus siedziec moze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubotka Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Hmmm... Jest pare wirusów które "wchodzą" przez otwarte porty w eMule Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Hmmm... Jest pare wirusów które "wchodzą" przez otwarte porty w eMule 1291290[/snapback] To nie wina programu, tylko portow z ktorych uzytkownik korzysta a te mozna bez problemu zmienic w programie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Od poczatku uzywam portu TCP 4662 oraz UDP 4672 i jeszcze nic nie zalapalem ;) eMule Plus oczywiscie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...