Gość Lanselot Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 Generalnie potrzebuję się dowiedzieć, w jaki sprzęt najlepiej zainwestować na tej platformie zakładając, że kasa nie gra większej roli. W odpowiednich działach znajduję tylko tematy dot. poszczególnego sprzętu, a wszelkie testy na WWW uważam za średnio obiektywne ;>. W każdym razie do weryfikacji chciałbym zasięgnąć opinii tutaj, ja jestem zupełnie z innej epoki i dla mnie hi-tech to era Barton 2500 M, ABITa NF7-S i BH5/BH6 ;>. Podobno mocnarne są FX z serii 51/52/53, ale czy dostanę normalnie w sklepie i czy pójdzie na zwykłej płycie S939? Dla upierdliwych: sprzęt przeznaczony jest do benchmarków ;P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 To tak na szybko:) FX-55 i do tego Vapochill, DFI SLI, 2x6800GT, 2xA-DATA Vitesta DDR600. A resztę według uznania:) Czy dostaniesz tego FX u nas to niestety nie wiem, z Vapochill też moga być problemy, ale jeśli kasa nie gra roli to wszystko można ściągnąć:) Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 To tak na szybko:) FX-55 i do tego Vapochill, DFI SLI, 2x6800GT, 2xA-DATA Vitesta DDR600. A resztę według uznania:) Czy dostaniesz tego FX u nas to niestety nie wiem, z Vapochill też moga być problemy, ale jeśli kasa nie gra roli to wszystko można ściągnąć:) Pozdrawiam! 1289751[/snapback] karty powinien dostać, gorzej vapochillem, a no i do tego oczywiscie jakis zasilacz typu Antec TruePower 550W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lanselot Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 Jak wygląda sprawa wydajności FX-55 względem najlepszego P4 w kwestii obróbki grafiki i zdjęć? Nie mogę znaleźć odpowiednich testów, wszędzie tylko DIII/3DMark. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eskan Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 Aha więc się wydało :angry: Nie do benchmarków potrzebujesz tak wypaśnego sprzętu! Robisz u G.Lucasa, na umowę zlecenie, efekty do nowych Gwiezdnych Wojen, a twój dotychczasowy sprzęcior już ledwo dyszy :cry: Możesz zdradzić coś z fabuły bo jakoś wszyscy milczą jak zaklęci :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lanselot Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 Tak, właśnie ;>. A tak na serio to wcale tego szajsu nie mam zamiaru kupować, potrzebuję jedynie informacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 szajsu? :wow:ty to szajsem nazywasz? nie, no gościu... dla mnie rządzisz :D serio... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P1T3RR0 Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Z tego co wiem to dostępny jest już FX-59 ale nie jestem pewien czy ta dostępność obejmuje Polskę... A co do tego czy lepszy A64 czy P4 to poszukaj sobie w goglach pod hasłem np. fx-55. Ale z tego co się orientuję to w grach lepszy AMD64, w obróbce grafiki i wideo to obie platwormy mniej więcej na równi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Na allegro fajny FX-55 jest http://www.allegro.pl/show_item.php?item=42058239 i to chyba od naszego usera :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mArrAtoN Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Jak wygląda sprawa wydajności FX-55 względem najlepszego P4 w kwestii obróbki grafiki i zdjęć? Nie mogę znaleźć odpowiednich testów, wszędzie tylko DIII/3DMark. 1289927[/snapback] http://pclab.pl/art14028.html - tam masz rozne testy FX-55 względem najlepszego P4, nie tylko DIII/3DMark Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppp19 Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 wiesz jak kasa nie gra roli to ułóz sobie bartony 2500+ w kiblu jako plytki... :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...