Adam_TVS Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 Witam. Mam taki problem. Kupiłem se Nokie 3310 i niby wszystko okej jest, ale jak uruchomię jakąś grę, to w menu podświetlanie jest, ale jak tylko zacznę grać to już nie ma i nie wiem czemu. Czy to normalne ? Bo mi się wydaje że nie, wkońcu czasem chciałbym se w snake'a pograć po ciemku :) Z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 to nie jest normalne. Wlacz sobie podswietlenie w menu/gry/ustawienia (albo cos podobnego - nie pamietam. W tym samym miejscu w ktorym mozesz sobie wibre wlaczyc w grach). :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_TVS Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 Okej :] Sorka... nigdy komórki nie miałem wiecie no :P Już jest okej :] Dzięki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...