Maxciek Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 Czy jest jakaś opcja w power poincie pozwalająca na "zintegrowanie" dokumentu z czcionką? Chodzi mi o to żeby na każdym komputerze wyświetlana była ta sama czcionka (jest niestandardowa) bez konieczności wgrywania jej do katalogu Fonts na każdym kompie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 power point ma zdaje sie cos takiego jak kreator prezentacji przenosnej. scala wszystko co trzeba do pliku i dolacza darmowy program viewer zeby moznabylo ogladac prezentacje nawet na kompie bez pp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martyna_bk Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 Czy jest jakaś opcja w power poincie pozwalająca na "zintegrowanie" dokumentu z czcionką? Chodzi mi o to żeby na każdym komputerze wyświetlana była ta sama czcionka (jest niestandardowa) bez konieczności wgrywania jej do katalogu Fonts na każdym kompie. 1289892[/snapback] [/b] to ze power point ma kreator prezentacji przenosnej to nawet ja wiem :lol: :lol: :lol: Pocieszyles mnie :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...