Slayer Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Instalacja była zrobiona z obrazu płyty, potem patch, "nowy" exe i na tym stanęło. Poczekam, jak mi nagrywarka wróci z serwisu i sprawdzę jeszcze raz tym razem z CD i u kumpla na kompie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 A moze masz wersje expendable lite? tam w readme w paczu jest cos napisane ze nie bedzie z taka wersja dzialac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 ja wlasnie zainstalowalem i mi dziala ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Widocznie jakaś niekomatybilność, bo bez patcha też nie działa. Po zjeździe cos tam namieszam i bedzie działać ;) PS- odpalasz pod jakim systemem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 pod windowsem XP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 Wiem, że Expendable już trochę trąci myszką ale jakoś jestem sentymentalny i zapragnąłem wrócić do tej gry :wink: Sęk w tym, że się nie uruchamia :cry: Może ktoś zna sposób (patcha) na uruchomienie tej gierki na Radku 9600 pro Catalysty 4.4 Win XP ? Problemem jest właśnie karta, gdyż na tym samym konfigu ale z Voodoo 3 gra chodzi i to znakomicie (czasami są plusy posiadania płyty tylko z AGP x4 :wink: Szukałem przez Googla ale jakoś nic nie znalazłem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 Z tego, co widzę, to trzeba grać z płytą w napędzie ( lub emu). Na tej starej Rive gra działa bez problemu ( chociaż trochę tnie :?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...