Skocz do zawartości
Zuzlinho

Alcohol120% I Avx Wirtual Cd Problem

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich! Czlowiek jest głupi i czasem pochopnie podejmuje decyzje. Chciałem zainstalowac najnowszą wersje Alcoholu 120% ale podczas instalacji napisało mi że musze odinstalować starą wersje. Kiedy tego próbowałem wyskoczył jakiś bład więc pozbyłem się starszej wersji ręcznie tzn. Skasowałem katalog w którym był zainstalowany program plus wpisy w rejestrze. udało mi się zainstalować Najnowszą wersje i niby wszytsko gra i buczy ale : POZOSTAŁ WIRTUALNY NAPED CDROM (AVX) z poprzedniej wersji Alcoholu i został utworzony nowy. Za rzadne skarby nie mogłem się pozbyć tego pozostałego napędu który jest widoczny ale nie da się go nawet wykorzystać. Postanowiłem odinstalowac wersje najnowsza z myslła że może podczas deinstalacji usunie jakieś dziwne wpisy do AVX - lipa znowu bład z odinstalowaniem. Wkurzyłem się skasowałem jeszcze raz "po chamsku" usunełem wpisy w rejestrze i odkryłem że są wpisy do AVX ale niestety nie da się ich usunąć. Problem teraz jest taki ze juz nie moge zainstalowac Alcoholu bo wyskakuje bład podczas instalacji ze jest jakiś konfilkt plików i takie tam i dalej mam ten pieprzony bezużyteczny wirtualny napęd. Pomóżcie jak się tego [ciach!]a pozbyć i co zrobić abym mógł zainstalowac na nowo alcohol. Wiem wiem format c: i po bólu ale napewno jest jakaś inna możliwość. HELP!!!!

Z gróry dziękuje za odpowiedzi :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi