booczeek Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 Ostatnio zainstalowałem na drugiej partycji Win 2000, na pierwszej mam XP. Czy mogę teraz jakoś odinstalować tyego 2000? Czy ratuje mnie tylko format tej drugiej partycji? pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 Skasuj 2000, wyedytuj boot.ini i to wszystko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booczeek Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 Skasuj 2000, wyedytuj boot.ini i to wszystko. 1290108[/snapback] I skasować wszystkie programy które tam zainstalowałem? Jak zrobić boot.ini i co z nim zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butcher Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Dołacze sie do pytania Moge zainstalowac Windows 98 i Windows XP na tej samej partycji ?? Czy kazdy system musi miec wlasna partycje ? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 zainstalować mozesz ale bedzie działać do bani (widziałem raz zainstalowanego xp i 98 na tej samej partycji - jaja jak berety :lol: ) ale zaleca sie instalwoanie na innych partycjach a wręcz sie nakazuje ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...