AmiC_PL Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 Chciałbym się dowiedzieć z jakiej seri jest mój P4 2.0 GHz ale nie wiem jak to sprawdzić może pomożecie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geodeta Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 zdejmij radiator i przeczytaj z blaszki na procku. o ile wiem to softowo nieda się tego zczytać, ale mogę się mylić w tej sprawie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gralmi Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 czasami jeszcze na kartoniku od procka jest w ciagu cyfr zakodowana seria procka . programowo tego ni sparwdzisz. wiec albo poszukaj kartonika albo zdejmij radiator. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AmiC_PL Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Nom niestety nie posiadam owego karotnika , ponieważ został w sklepie wiec mam pytanko czy jak zdejme radiator nie bede musiał kupować nowej pasty Termoprzewodzącej ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 nie nie bedziez musial chodzi i tak bylo by lepiej jak bys wymienil ta co masz teraz na na radiatorze :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...