R4DOS Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Proszę abyście podali mi średni pobór mocy różnych: pł.głównych,procesorów,kart graficznych, pamięci, napędów, dysków,etc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieza Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 zapraszam na moja strone :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 zapraszam na moja strone :) w porzo ta stronka (nie komentuje niektorych wynikow obliczen ;) ), napracowales sie, pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieza Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 zapraszam na moja strone :) w porzo ta stronka (nie komentuje niektorych wynikow obliczen ;) ), napracowales sie, pozdrawiam a dlaczego nie, oto chodzi chyba ? mogem wsjo wyjasnic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 zapraszam na moja strone :) w porzo ta stronka (nie komentuje niektorych wynikow obliczen ;) ), napracowales sie, pozdrawiam a dlaczego nie, oto chodzi chyba ? mogem wsjo wyjasnic zrobilem ci black box testing twojego prog do przeliczania wc ;), podalem 2 razy dane swojego wc i wyszlo mi ze powinienem miec 67 na procu, coz...tak nie jest :), ale absolutnie nie dyskwalifikuje to programu, podawanie temp naszego procka jest imho bez sensu (bo o ktora chodzi?, o idle czy load?, pozadana czy niepozadana?), nie myslisz ze powinna byc tam temp otoczenia u nas w pomiesczeniu gdzie jest komp? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieza Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 wlasnie tam ma byc tem otoczenia tylko bazio namieszal ! :( zara poprawie juz zrobione,zreszta myslalem ,ze to juz poprawilem :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...