AirMax Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 ostatnio pozbylem sie kupy syfu ad-awarem.. a teraz net mi bez przerwy chodzi.. ciagle cos sciaga i wysyla a ja nie wiem co :mur: tweaka otwieralo mi 600B/s :? z innymi stronami jest tak samo.. to nie jest chyba normalne.. probowalem zrobic mksvira online ale jakis gowniany blad wyskakuje przy polaczeniu z serem :mad: co to moze byc?? jakis trojan? tasiemiec :) zna ktos jakies sqteczne skanery online? pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość procek05 Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 Ściągnij Kaspersky Antivirus z wersją np. 30-dniową i sprawdź czy nic nie masz. Ale ten wirus może blokować antywirusy więc byś musiał ustawić swój dysk jako nieaktywny i na innym kompie sprawdzić, wtedy byś musiał ją aktywować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AirMax Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 ok zainstalowalem AVG i firewalla Sygate z ktorym mam duzy problem bo mocno spowalnia mi system.. pracuje teraz na durniu 800, 256RAM.. prosze o pomoc w konfiguracji tego programu.. nie moge przez to uaktualnic AVG.. help Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
munio Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 wiem że procek nie odczyta tego ale nie wiem o co mu chodzi ustawić dysk jako nieaktywny. jak ci blokuje to to wykasuj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
munio Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 a tak pozatym to zainstaluj np. Kerio Personal Firewall i np. kup lub, jak chcesz ja ciebie do tego nie namawiam ściągnij cracka, ja sam używam Windowsowej zapory, Jak nie to zainstaluj jakiś inny antywirus, ja mam Norton 2004 ale jest zjechany, moim zdaniem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...