Crasher Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 mozesz np. zainteresowac sie tym acerem 1397799[/snapback] A w czym ten acer jest lepszy od tego HP Lub Fujitsu. Od HP ma gorsza baterie, porownujac go do Fujitsu to brak mu WiFi. No nie wiem. Jakies za i przeciw tym notebookom? Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeQuila SunRise Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Za ta cene kazda konfiguracja bedzie miala Celeron M 1.3/1.4 , 256mb , 40gb , zintegrowana karta graficzna z dzielona pamiecia , DVD-CDRW , WiFi. A wybor konkretnego modelu to tylko po obejzeniu ich z bliska i wzieciu do łapy. Wyglad, ciezar, wymiary, glosnosc pracy, jakosc materialow, klawiatura, matryca itp moim zdaniem to rownie wazne co bebechy w srodku, wiec zanim na cos sie zdecydujesz radze porownac na zywo. Zeby nie bylo zdziwienia jak otworzysz paczke :) Proponuje mimo wszystko sie rozejzec na Allegro, bo czesto w tej samej cenie mozna tam znalez tez nowe egzemplarze a lepiej wyposazone Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek345 Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Witam Potrzebuje Laptopa do komfortowej pracy w Wordzie i internecie. W rozsądnej cenie, jestem w tym kompletnie zielony więc proszę o pomoc. Powiedzmy tak do 1000-1500 zł nie musi to być demon bo za taką kasę wiem że raczej ciężko coś dobrego znaleźć ale żebym nie musiał się denerwować "czemu to się tak długo włącza" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crasher Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 TeQila.. Nie koniecznie. Z tych 3 tylko siemens ma WiFi, ale ma tez tylko 512 KB cachu. Nie wiem czy mocno odczowalna jest rozniaca miedzy 512 KB, a 1 MB ? Znowu HP ma mocna baterie i chyba lepsza karte graficzna. Ale w porownaniu do Siemensa tylko 1 rok gwarancji. A co powiecie o Acerze 3002.. z tego co mi wpadlo gdzies w oczy to ma procka AMD. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gambino Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 No i stalo sie, po przeczytaniu kilku megabajtow opisow, recenzji, sporzadzeniu kilkunastu kosztorysow, przeanalizowaniu funduszy i konfiguracji stalem sie wlascicielem Acer Aspire 3003 WLMi. Sadze ze za taka cene (3415 PLN) dobrze wybralem (czas pokaze ;-)) Narazie jestem w fazie testow, jak moje podniecenie spadnie :P umieszcze pelen opis wraz z testem SuperPI. Trzymajcie kciuki :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek-SZU Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 hej pytanko :huh: co mi powiecie o tym modelu: FS Amilo Pro V2010 co to jest warte ?? może ktoś wie jak to sie sprawuje w praktycwe ?? bo ja bym se chciał kupić :mur: pozdrawiam :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gambino Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Pan w sklepie Vobis`a powiedzial mi zeby nie kupowac Fujitsu&Siemens :P :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 hej pytanko :huh: co mi powiecie o tym modelu: FS Amilo Pro V2010 co to jest warte ?? może ktoś wie jak to sie sprawuje w praktycwe ?? bo ja bym se chciał kupić :mur: pozdrawiam :blink: 1398904[/snapback] daj Pan linka :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 daj Pan linka :) 1399183[/snapback] http://www.google.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crasher Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 @pageup : http://tanienotebooki.pl/note_one.php?id=1281 Powiedzcie mi prosze czym sie kierowac. Lepiej brac cos co ma 1,3 GHz i 1 MB cachu, czy 1,5 Ghz i 512 KB cachu, jest jakas specjalna roznica? A moze lepiej np. semprona 2800+ ? Czy HP to dobra marka jezeli sie rozchodzi o notebooki? Teraz aktualnie przegladam jeszcze co oferuje Acer. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 @pageup : 1399301[/snapback]No jeżeli nie przeszkadza Ci krótka praca baterii na Sempie to bierz AMD. Wielkiej różnicy między 512kb a 1MB nie ma, poza tym radzę poczytać temat kilka stron wcześniej tam coś masz o HP Compaq i Acerach. Dla mnie Acer pozostawia lepsze wrażenie pod względem wykonania i dlatego wybrałbym właśnie jego :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crasher Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Acery w tej cenie wszystkie maja taka badziewna baterie. Czy to celeron, czy AMD czas pracy nie przekracza 2h. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Acery w tej cenie wszystkie maja taka badziewna baterie. Czy to celeron, czy AMD czas pracy nie przekracza 2h. 1400321[/snapback] No niestety tak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Dzsiaij byłem w M1 i popatzrałem na Laptopy. Czy wszystkie Acery są takie grube?? Strasznie wyglądał Acer TravelMate 2201LC w porównaniu z innymi firmami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 pewnie widziales acera z celeronem zwyklym. u mnie w media staly dwie sztuki celeron mobile i celeron D. roznica w grubosci byla znaczna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 pewnie widziales acera z celeronem zwyklym. u mnie w media staly dwie sztuki celeron mobile i celeron D. roznica w grubosci byla znaczna. 1400439[/snapback] Nawet na pewno takiego ogladal... Acerki z "normalnymi prockami" sa niestety grubsze niz zabaweczki z mobilnymi CPU z prawdziwego zdarzenia ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crasher Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Acer 2304 : 33,9/38,9 mm Acer 2201 : 38,6 mm Dla porownania mobilny ze zwyklym.. Chyba jednak wszystkie sa takie grube. Przy czym np. HP nx6110 : 3,3 cm Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek-SZU Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 hej to ten link do tego Fujitsu Siemensa: Sklep pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitucky Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Acer 2304 : 33,9/38,9 mm Acer 2201 : 38,6 mm Dla porownania mobilny ze zwyklym.. Chyba jednak wszystkie sa takie grube. Przy czym np. HP nx6110 : 3,3 cm Pozdrawiam 1400824[/snapback] Model 2354 jest cienszy 32/34,9 mm i jest sprzetem godnym polecenia w cenie do 3000zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Acer 2304 : 33,9/38,9 mm Acer 2201 : 38,6 mm Dla porownania mobilny ze zwyklym.. Chyba jednak wszystkie sa takie grube. Przy czym np. HP nx6110 : 3,3 cm Pozdrawiam 1400824[/snapback] no wiesz jako ze desktopowe sie mocniej grzeja to muszą miec grubsze i większe radiatory! wiec dlatego one takie grube! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorbaczof Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Wie ktoś gdzie moge znaleśc jakis test HP zv5000 z pentium 4, nigdzie nie moge moge znalesc opisu albo opinii uzytkownikow (moze byc po angielsku). Jak znalazlem opis zd7000 to niezle sie rozczarowalem i teraz wiem dlaczego sprzedaja je po 4-5tys i nikt ich nie kupuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek-SZU Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 eeee... no chciałbym usłyszeć wasze zdanie na temat FUJITSU SIEMENSA :angry: i podałem linka ale jakoś nikt sie nie interesuje... <_< jeszcze raz ten link FUJITSU SIEMENS pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kovalsky1 Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 eeee... no chciałbym usłyszeć wasze zdanie na temat FUJITSU SIEMENSA :angry: i podałem linka ale jakoś nikt sie nie interesuje... <_< jeszcze raz ten link 1402119[/snapback] http://notebook.cz/__/,clanky,recenze-note...2010,index.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Moze uzyjesz Babelfisha :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crasher Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Ja sie caly czas zastanawiam na HP nx6110 - ogladalem, dosc przyzwoicie sie prezentuje. Mysle tez nad FS V2010, fajnie, ze ma WiFi. Jest jeszcze cos takiego : http://www.sirius.pl/product.php?action=info&id=14045&sid=6 Tylko te baterie w Acerach i FS mnie troszke dobijaja.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 hmmm imo ten sempron nie jest za mocny :/ Dużo mocniejszy jest 3000+ bo jest na jądrze Barton! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidma Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 (edytowane) Witam, Co bedzie lepszym wyborem: Acer TravelMate 2300 http://notebook.strefa.pl/main/acer_travelmate_2300.php czy Acer Aspire 3000 http://notebook.strefa.pl/main/acer_aspire_3000.php Pograc to i tak nie pogram. chodzi o ergonomie uzytkowania (wentylator) itp. itd. Edytowane 22 Kwietnia 2005 przez Fidma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domelek Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Ja sie caly czas zastanawiam na HP nx6110 - ogladalem, dosc przyzwoicie sie prezentuje. Mam go od paru dni to mój pierwszy notebook, ale nie pierwszy na którym pracowałem, ale nie mogę powiedzieć o nim narazie złego zdania, cichy, bateria narazie trzyma 2,5 godziny - zobaczymy po pełnym formatowaniu. Wczoraj podłączyłem WI-FI w 2 piętrowym domu - wbudowana karta wifi sprawuje sięznakomicie w całym budynku jest dostęp ( a miałem obawy czy będzie o jedno piętro niżej) a jest o 2 :). Oczywiście odrazy dokupiłem do 512 Ramu. Podoba mi się też obudowa nie malowana tylko z "pełnego materiału" przyjemna w wyglądzie i użytkowaniu. Wystające troszkę przyciski pod touchpadem też są oki. Brakuje mi tylko ściszania i podgłaszania z klawiszy, ale to pewnie załatwi jakiś program. Ogólnie choć moje odczucia są subiektywne to mogę polecić tego kompa. A rozglądałem się i za Fudżitsu-zimens ;) i za ejserem. Każdy lubi to co ma, a ostateczny wybór należy do Ciebie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crasher Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 A WiFi miales od razu czy dokupowales? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidma Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 (edytowane) Potrzebuje laptopa do pracy (internet,arkusze kalkulacyjne,pisanie programów) Który laptop lepszy ? 1)Aristo Smart 210 2)ASUS 3500 1) Aristo sa beznadziejne. Tandetny plastik i w dodatku glosne jak cholera. 2) Z tych dwoch to najlepszy wybor. Ja zamowilem (potrzebuje laptopa wlasnie do takich zastosowan): 1)Acer TravelMate 2304LMi Edytowane 22 Kwietnia 2005 przez Fidma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...