Sarge86 Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 (edytowane) Mam taki problem mianowicie, moj komputerek (axp+ 2000, shuttle ak35gt2) nie widzi moja grafe tylko jako agpx2. Rzecz w tym ze nawet w biosie na tej karcie nie moge zmienic agpx4, pomyslalem wiec moze wina biosa plyty to wgralem najnowszy, ale nic nie pomoglo, mysle sobie moze cos z biosem karty ale nowego wgrac nie moge bo mam slabego eeproma na niej (55,AA). Sam juz nie wiem dlaczego. A plyta glowna napewno agpx4 obsluguje, moze ktos zna jakies sensowne rozwiazanie? bardzo mi na tym zalezy, zeby szybko do tego dojsc. Dodam jeszcze ze agp fastwrites w biosie jest wlączone. DZieki z gory i pozdro. Edytowane 22 Lutego 2005 przez Sarge86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mee Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 a sterowniki chipsatu zainstalowales? ma 95% NIE bo mialem kiedys analogiczna sytuacje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 pytanie z innej beczki : z kąd wziołeś biosa bo ja mam ak31 i nie moge znależć????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarge86 Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 @mee: co sterowniki chipsetu maja do wykrywanie w biosie karty jako agpx2 lub x4 to ja nie wiem, aczkolwiek ciekawe, hmmmm.... @bjabrzyk: sterowniki mam ze strony producenta ale moja plyta to ak35gt2, a moze do twojej nie wyszedl nowszy bios... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...