Skocz do zawartości
Undofen

Zdjecia mojego chlodzenia

Rekomendowane odpowiedzi

Oto i zdjecia mojego niekonwencjonalnego chlodzenia, znajduja sie one na www.edysk.pl login: Shared pass: [gluteus maximus][gluteus maximus], ostrzegam ze zajmuja 10mb i nie sa w jakikolwiek sposob posegregowane, kazda fotka ktora pstryknalem tam jest. Jak ktos ma jakies zdjecia a nie ma jak ich pokazac to mozecie je tam wrzucac tylko porobcie swoje foldery.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Juz napisalem w poprzednim watku - zajebiste na maksa jest to twoje chlodzenie :) Moglbys tylko napisac jakimi materialami uszczelniales tam to wszystko (np ten brazowy glut na okolo socketa) :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak juz pisalem, napisze o tym pozniej artykul, bo musicie poznac caly tok myslenia, prob i bledow :lol: , to co jest w okolo socketa to silikon do uszczelniania okien :), a jak sie pozniej okazalo jest on zbedny a dokladniej lepiej zastapic go pasta silikonowa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No bo z tego co pamietam chciales obsmarowac plyte czyms sliskim, ale balem sie ze przy zdejmowaniu by mi poodrywalo jakies bzdety wiec przykrylem wszystko folia ( sniadaniowa :) ) no i zrobilem taka konstrukcje z tektury o ktorej nie mowilismy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wlasnie mierze temperature mojego voodoo, skubane grzeje sie niezle, 49C, powietrze ma 24C, oryginalny radiator

dzisiaj dorobilem blok wodny na chipset ale ma mniejsze wezyki i musze dokupic 2 pompe :( tera moj amd 761 bedzie chlodzony 38W peltrzakiem =)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u mnie bariera jest chipset, na poprzedniej plycie (tez 8k7a+) moglem dosc stabilnie 185mhz uzyskac a na tej 172 kiepsko chodzi, chociaz da sie 192mhz posta i wgranie wyndy wymusic (z fopem 38 i peltierem 38W)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...