Undofen Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 Oto i zdjecia mojego niekonwencjonalnego chlodzenia, znajduja sie one na www.edysk.pl login: Shared pass: [gluteus maximus][gluteus maximus], ostrzegam ze zajmuja 10mb i nie sa w jakikolwiek sposob posegregowane, kazda fotka ktora pstryknalem tam jest. Jak ktos ma jakies zdjecia a nie ma jak ich pokazac to mozecie je tam wrzucac tylko porobcie swoje foldery. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 Juz napisalem w poprzednim watku - zajebiste na maksa jest to twoje chlodzenie :) Moglbys tylko napisac jakimi materialami uszczelniales tam to wszystko (np ten brazowy glut na okolo socketa) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undofen Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 Jak juz pisalem, napisze o tym pozniej artykul, bo musicie poznac caly tok myslenia, prob i bledow :lol: , to co jest w okolo socketa to silikon do uszczelniania okien :), a jak sie pozniej okazalo jest on zbedny a dokladniej lepiej zastapic go pasta silikonowa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 [gluteus maximus] nei dziala nie mozna sciagnoc limit transferu przekroczony podeslijcie mi to na maila ok ? raf@ssij.com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 zapomnialem dodac ze jak dojdzie to wrzuce to na szybki ftp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 zapomnialem dodac ze jak dojdzie to wrzuce to na szybki ftpI to jest super pomysł. Bo z tamtąd nigdy się nie ściągnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undofen Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 Nie rozumiem, chyba tyle osob na raz musi to teraz sciagac bo ja nigdy z edyskiem problemow nie mialem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 mi tez nie dziala, duzo sie zmienilo od kiedy mi to pokazywales?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undofen Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 Hmm jesli widziales uszczelnianie pianka montazowa to nic, a jak nie widziales to to :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 tej pianki to nie, a zrobiles to jakos wg. mojego schematu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 czy cos swojego, lepszego :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undofen Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 Tzn wykorzystalem Twoj pomysl na pianke, ale sposob zalewania mialem inny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 Nie można tego pliku wrzucić na jakiegoś Ftp :?: Bo z edyskiem jest duży problem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undofen Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 Ja nie mam dostepu, jak ktos ma to zapraszam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 a co zmieniles?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undofen Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 No bo z tego co pamietam chciales obsmarowac plyte czyms sliskim, ale balem sie ze przy zdejmowaniu by mi poodrywalo jakies bzdety wiec przykrylem wszystko folia ( sniadaniowa :) ) no i zrobilem taka konstrukcje z tektury o ktorej nie mowilismy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 aaa, tez sposob i to dobry :)))) a o tekturce rzeczywiscie nie wspominalem :))) chociaz potrzeba tekturki wyszlaby "w praniu" :))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undofen Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 I jak widac wyszla :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 wlasnie mierze temperature mojego voodoo, skubane grzeje sie niezle, 49C, powietrze ma 24C, oryginalny radiator dzisiaj dorobilem blok wodny na chipset ale ma mniejsze wezyki i musze dokupic 2 pompe :( tera moj amd 761 bedzie chlodzony 38W peltrzakiem =) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undofen Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 Ja tam najpierw na grafe pelta dam pozniej o chipsecie pomysle bo wlasciwie to ram jest dla mnie bariera nie chipset, a jak nie ram to pci :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 u mnie bariera jest chipset, na poprzedniej plycie (tez 8k7a+) moglem dosc stabilnie 185mhz uzyskac a na tej 172 kiepsko chodzi, chociaz da sie 192mhz posta i wgranie wyndy wymusic (z fopem 38 i peltierem 38W) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...