maciek690 Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Mam Athlona 1,7 xp+ chciałbym go podkręcić ale nie wiem jaka płyta główna będzie do tego najlepsza a zarazem nie droga do 200zł <_< <_< <_< <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trovao Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Ja od siebie polecam AbitaNF7 teraz dostepne tylko v2.0 (chyba ze rynek wtorny ;)). Plytka jest super ... co tu duzo pisac. Cena to troszke wiecej niz 200 , bo ok 240 , ale nie pozalujesz ... ( mowa o nowej ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 NF7 220 zł, ewentualnie ASRock KT880 Upgrade ~165 zł pcprojekt.pl Wystarczy poszukać, uważam, że topic do zamknięcia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackshmith Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 jesli do 200 to mozna polecic epoxa zarowno na kt600 jak i kt400 (wersja z sata) mozna na nich troche podkrecic proca i sa stabilne mysle ze lepsza jest kt400... niepolecam nic na kt880 chip to niestety niewypał jesli juz to zastanowił bym sie nad abitem na nf2 psychodeliczny mysle ze topic teraz mozna zamknac reszte wystarczy poszukac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...