inVent Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Witam wszystkich na początek bo jestem tu nowy ;] Mam pytanie - chciałem kupić następujący zestaw: - Athlon 64 (socket 939) - Płyta główna nForce 4 - Karta graficzna oparta na PCI-E No i pierwsze pytanie - czy wszystko się zgadza, tzn. czy wszystko do siebie pasuje ?? I drugie (ważniejsze) pytanie - Jaką płytę główną kupić, jaki producent i model? Oferta dla takich parametrów jest dosyś droga, a nie chciałbym przekrocyć 500zł. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Po 1. Było już kilka razy Po 2. Tak pasuje Po 3. Jak NF4 to DFI ale koszt około 600zł Po 4. Następnym razem użyj opcji szukaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubotka Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Tu masz pytę s939 z Nf4 http://allegro.pl/show_item.php?item=42510312 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inVent Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 (edytowane) Co to jest DFI (model?) ?? ps - są inne niż Gigabyte ? Edytowane 22 Lutego 2005 przez inVent Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 DFI to firma a nie model. Gigabyte to też firma więc są inne. Jest jeszcze niezły Microstar na NF4. Ostatnio wyszedł Abit ale to jeszcze nie sprawdzona konstrukcja. Moze być ciekawy ale się zobaczy w praniu:) Poza tym SZUKAJ! Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
recruit Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 inVent Ja również polecam tą samą płytę co kubotka Mam zestaw dokładnie taki który wspomniałeś. Płyta swoją drogą sprawuje się nadzwyczaj dobrze, żadnych problemów. Udało mi się na niej bez problemowo podkręcać, nie ograniczała mnie. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V_i_c_t_o_r Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Mnie np ten DFI nie kreci tak jak innych.... Zastanawiam sie nad ABIT Fatal1ty AN8...... W komputroniku cena 581 !!!!!!!!!! (niby maja byc od 23.02 dostepne).... Ciekawe czy ta cena to jakis blad??? Troche za tanio jak na Fatal1ty AN8:/ w siriusie ponad 700zl.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...