Jordi23 Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Szukalem tego na forum i nie znalazlem wiec umieszczam Slyszeliscie o nowym projekcie ATI i CRYTEKA nazywa sie to The Project i grafika powala na glebe, tutaj macie demo jest to zrobione pod karty serii X800 http://www.ati.com/gitg/promotions/crytek/index.html jak dla mnie rewelacja, na stronie jest tez filmik z tego dema, no wyglada to konkretnie konkurencja dla unreala 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Nie dziala link. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Mi dziala.Tak jakbym widzial Far Cry'a 2,po mojemu tak moze wygladac.Chyba sobie z sentymentu wlacze sobie jedynke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Nie dziala link. 1290843[/snapback] dziala dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 (edytowane) Ano dziala, juz zaciagam filmik.. ;] Lepiej wygladalo na zywo u kumpla :blink: ;) Edytowane 22 Lutego 2005 przez ur8an Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 OMG... NO nie powiem... bedzie an co czekac.... Oby to nie byl drugi D3... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.zip Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 hmm a mi sie zdaje ze juz jakis czas temu widzialem to demko <_< i chyba mozna bylo w nim włączyc HDR ? ( albo cos kłamie :rolleyes: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 (edytowane) Ktos sie faktycznie spoznil. Te "demko" jest prezentacja mozliwosci nowego Cryengine i bylo dostepne pod koniec zeszlego roku :) Edytowane 22 Lutego 2005 przez KrzychuG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 ja juz dawno pisalem o nim w topicu o far craju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 To sciagneliscie? http://www2.ati.com/misc/crytek/crytekvideo.zip Albo cos zle zassalem albo to jest zwyczajne intro z FarCry 1 :} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Szczerze nic specialnego, demko widziałem jakiś czas temu i juz wtedy miałem mieszane uczucia. Poprawili ofkoz engine ale jakiejś rewelki nie widze. Do tego zobaczyłem dziś new Splinter Cella i szczena mi opadła :| Do teraz jej znaleść nie moge ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro87 Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 No właśnie przecież to coś w rodzaju farcry za kulisami tylko jeszcze niedokończonego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 to demko po prostu nei odpala na kartach nvidii czy tylko ja mam zj**** kompa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sLiM JiM Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 to demko po prostu nei odpala na kartach nvidii czy tylko ja mam zj**** kompa ? 1293540[/snapback] To taki nowy chwyt :lol: żeby odpalic demko musisz miec karte Ati :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 To taki nowy chwyt :lol: żeby odpalic demko musisz miec karte Ati :lol: 1293550[/snapback] A wiesz, to bardzo dziwne bo mi na FX5200 ruszylo bez problemow. Co prawda predkosc animacji nie powalala, ale odpalilo sie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sLiM JiM Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 To był Joke(dla niekumatych żart) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 to demko po prostu nei odpala na kartach nvidii czy tylko ja mam zj**** kompa ? 1293540[/snapback] mi sie odpala na GF...ale tobie na ti4200?? moze WYMAGA DX9?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 mi sie odpala ale jest w odcieniach szarosci :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Ja moze nieco sprecyzuje informacje. Odpalilem to demko ktore pojawilo sie pod koniec zeszlego roku i dzialalo na FX5200. Moze teraz ukazalo sie jakies nowe (w co watpie) albo ATI nieco je zmodyfikowala i ta wersja nie dziala na kartach od NV. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.zip Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 A w tym demku nie mozna bylo włączyc HDR dla ATI ?? Bo moj koleszka mi wlasnie mowi ze widzial je u mnie i zesmy włączali ten HDR :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Teraz to demko już nie wygląda tak rewelacyjnie jak kiedyś :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 A czego mu brakuje? :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Jak dla mnie to cały czas trzyma poziom, ustepuje najnowszym produkcjom ale nie jest to jakaś wielka przepaść. Zeby jeszcze wydali cos ciekawego ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Teraz to demko już nie wygląda tak rewelacyjnie jak kiedyś :-| No cos za jasno tam masz chyba u mnie to inaczej wygląda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 a u mnie się nie ładuje :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 a u mnie się nie ładuje :cry:Zostaw to na dłuższy czas u mnie za pierwszym razem też długo stał pasek postępu w jednym miejscu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hose27 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Dla tych co nie maja wody. Musicie poczekac az minie demko (albo je przerwac, jesli sie da) i ustawic sobie efekty w opcjach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 A czego mu brakuje? :-| kanciaste głowy/ogólnie kanciaste postacie, textury są nienajlepszej jakości :) ogólnie laboratorium jest słabo odwzorowane :-| odpal sobie to na real to się przekonasz na własne oczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 (edytowane) Ja tam nie widzę "kanciastych" głów :P ... Modele są "przerysowane" i nie mają być w 100% fotorealistyczne ... Przy okazji - kiedy obejrzałem po raz pierwszy filmik z tym demkiem, nie wiedziałem że toto zostało przygotowane w wersji real-time :D Myślalem że to bonusowy render do gry ... Edytowane 2 Sierpnia 2006 przez Myszaqu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 (edytowane) a to co ?? http://img452.imageshack.us/img452/6509/demo22cu5.jpg http://img221.imageshack.us/img221/9757/demo31lb2.jpg wiem, że jestem wrażliwy na grafę, ale żeby nie widzieć tych kantów to trzeba być ślepym ;) na dzień dzisiejsz to nie jest dla,mnie kanciasta głowa :], ale czas szybko wyosztrza mi wzrok ;) http://forum.purepc.pl/miniaturki/8ece6269...5ee49c93069.jpg http://forum.purepc.pl/miniaturki/dbf726a0...f7e90788997.jpg nie Edytowane 4 Sierpnia 2006 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...