Gość hose27 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 (edytowane) A dla mnie to wyglada lepiej niz engine unreala 3. Edytowane 2 Sierpnia 2006 przez hose27 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 (edytowane) Grafika jest git jakby byla taka w dzisiejszych grach(far cry chyba tak nie wyglądał albo juz nie pamiętam) i tak to chodziło to by było super. Edytowane 2 Sierpnia 2006 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zostaw to na dłuższy czas u mnie za pierwszym razem też długo stał pasek postępu w jednym miejscu.poczekałem z 8 minut i ... załadowało się! thx :D ale powiem szczerze, że na dzień dzisiejszy nic ciekawego, może nie jako gra, ale jako render, nie do tego przyzwyczaiły nas rendery z dem technologicznych dedykowanych kartą x1xxx :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...