_Vip_ Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Moj Soltek na chipsecie nie ma coolerka.Przykrecic mu jakiegos czy nie.Czy to moze przyniesc jakies dodatkowe kozysci poza nizsza temp. ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Są zwolennicy tezy, że lepiej chłodzony chipset pozwala podnieść FSB wyżej niż na słabiej chłodzonym... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 ja sobie zapodałem jamicon'a. temp spadła z ok. 40~44*C na 35*C. nie wiem czy to jesień i niższe tempy w pokoju, ale mój proc działa teraz na 933 a wcześniej na 903. wydatek rzędu 15 zyla. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...