mechl!n Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Przyznam szczerze- też jestem mile zaskoczony efektem mojej pracy. Jeśli zaś chodzi o ładę- właśnie biorę ją na warsztat. Niestety- ma ona na tyle płaskie zbiorniczki, że nie da się wlutować w nie gniazd złączek prostopadle. Pozostaje wlutowanie równolegle i zastosowanie złączek kątowych (jeśli oczywista zajdzie potrzeba że wlot i wylot mają być skierowane prostopadle do nagrzewnicy). Jeśli zaś chodzi o przeróbki za pieniądze- jak widać dużo pracy i wysiłku włożyłem w tego moda i nie wiem, czy jest to przeliczalne na złotówki ;-). Co innego sprzedać gotową nagrzewnicę- wtedy kupiec płaci za towar + robociznę. Nie wiem jak długo czekać aż farba utwardzi się całkowicie (przed nałożeniem lakieru). Nie będę się spieszył- odczekam jeszcze z dzień i dopiero ją polakieruję. Może w tzw międzyczasie zapodam fotki nagrzewnicy lepszej jakości- jak skombinuję aparat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 cudo :P cos podobnego miał na targach we wrocku mate, tyle ze mniejsze, tez matowe zbiorniczki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 no ladnie .. .ladnie ... he he nie spodziewalem sie az takiego efektu :) tylko zeby ta szlachla sie trzymala .. :) he h juz sie nie moge doczekac za ile pojdzie na allegro :) he he Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Lepsze fotki: A farba i lakier to DECO COLOR. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 sledzac watek od poczatku myslalem ze szpachlowanie bedzie zlym pomyslem ... ale po zobaczeniu tych zdjec zmieniam zdanie ;) Dobra robota (jak zwykle...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 @mechl!n ja na Twoim miejscu wystawiajac to na allegro nie pisalbym ze to robota reczna... ludzie zaczna myslec, ze to jakis przekret ;) swietna chlodniczka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Zaje..fajne :D No robota 1sza klasa... Ja jak przerabiałem poldka to... zrobiłem po poprostu otwór w zbiorniczku obok ;) Nie za ładnie.. bo jeszcze przed szlifem i polerką ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Ciekawi mnie jeszcze jaka jest roznica w wydajności po malowaniu finów. Testował to ktoś kiedys? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Powiem wam tylko tyle, że mój nieprzerabiany Fiacior Trzymał sobie przez 3 godziny na pasywie Bartona 2800+ na defaulcie. Po tym czasie zauważyłem że nie załączyłem wiatraków :D Temperatura wody w okolicach 40 stopni, bo jeszcze nie pażyła. A procek miał się znakomicie. Dodam jeszcze że wody w obiegu mam około 1,5L więc nie za dużo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[TiLt] Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Powiem szczerze ze to jest najpiekniejsza chlodniczka do wc jaka widzialem. Kupic taka to nie to samo co zrobic wlasnorecznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Tak patrze na te Wasze nagrzewnice od fiata i troche w duchu żaluje, że swoja sprzedalem i kupilem BIP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...