andi963 Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Jak sprawdzić moc zasilacza ATX bez dotykania tj np. otwierania obudowy pc - nie mogę również zajrzeć od tyłu :mur: bo podłączono do niago pęki kabli i jest to dosyć czsoch łonne .Ale dosyć tłumaczenia się jestem ciekaw w jaki sposób używając tylko klawiatury i muszy i monitora - (medytacja nie pomaga :lol: ) sprawdzić moc zasilacza zamontowanego w komputerze :rolleyes: Zgóry wielki dzięki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 zawsze można wejść na www.wrozka.pl i może tam coś ci powiedzą.... ....a tak na poważnie to chyba nie można tego sprawdzić za pomocą myszki i klawiatury... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andi963 Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 <_< To że nie można spr tego za pomocą samej myszy i klawiatury to wiem - Chodzi mi poprostu o jakiś program to dla minie b. ważne :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 odnosze wrażenie że nawet żaden program Ci nie pomoże w rozpoznaniu mocy Twojego zasilacza.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andi963 Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Nie chcę Cię obrazić Cooli , ale mi nie chodzi o twoje wrażenia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andi963 Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Sam założyłem posta i sam z drugą osobą odpisuje - dyskusja do niką Pszepraszam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 nie da rady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...