cadavre Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Mam małą prośbę: mógłby mi ktoś przesłać plik "autoexec.nt" z folderu System32 Windowsa XP Professional na mojego maila: mtx0@op.pl! Mój plik został zjedzony przez jakiegoś buga i nie mogę odpalić m.in. trybu chronionego! To tylko pół minutki: poszukać pliku i wysłać! Błagam POMOCY! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 OK wyslalem. Na drugi raz dobrze uzyc konsoliodzyskiwania systemu lub skopiowac plik z plyty instalacyjnej XP. Do rozpakowania plików z CD sluzy komenda EXPAND. To tylko tak dla informacji :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cadavre Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 OK! Thanks! Te trzy zasrane linijki txtu: lh %SystemRoot%\system32\mscdexnt.exe lh %SystemRoot%\system32\redir lh %SystemRoot%\system32\dosx Przez nie nie działają aplikacje DOSowe i Setupy programów nie chcą odpalić! Co do kopiowania z instalacyjnej CD to zapomniałem nazwy komendy (expand), a przywracania nie mogłem zrobić, bo mi pliki licencyjne 3dsmaxa wypadają! Pozdrawiam! TEMAT ZAKOŃCZONY!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...