moonmaker05 Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 WITAM WSZYSTKICH JAKO NOWY UZYTKOWNIK MAM OGROMNY PROBLEM Z ACPI DOWIEDZIALEM SIE ZE MOZNA GO WYLACZYC W BIOSIE ALE NIE MAM FISTASZKA ZEBY WTLACZYC MOJA PLYTA GŁÓWNA TO GIGABYTE K8NF-9 UPGRADOWALEM BIOS ZE STRONY ALE TO NIC NIE DALO NIE MOGE ZAINSTALOWAC WINDOWSA BO MI PISZE ZE MÓJ BIOS NIE JEST W PELNI ZGODNY ZE STANDARDAMI ACPI PROSZE O SZCZEGÓŁOWĄ POMOC POZDRAWIAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Kto czyta nie błądzi. Myśle, że lektura regulaminu forum, słownika ortograficznego i co najdziwniejsze instrukcji do płyty głównej (Gigabyte oczywiście udostępnia instrukcje do swoich mobo w formacie pdf jakby ktoś nie miał drukowanej) pomoże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 więc musimy pomuc ;) http://forum.purepc.pl/index.php?act=Search&f=23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
]Abe[ Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 pomUSZcie Raju sory ze off topic ale: "Pomoge" ó odmienia sie na o, g z tego co pamietam z podstawowki na Ż. Dlatego mamy "pomożecie" a nie "pomoszecie". Sory jestem dysortografikiem ale slowo pomUSZcie mnie az razi po oczach. No chyba ze to mialo przyciagac do topicu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...