k a m e r e k Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 (edytowane) Odinstalowalem ten shit i pozostalo mi - w menu start - zamiast wylacz konputer to jest zamknij i jakies glupie menu rozwijane - jak powrocic do wyboru 3 opcji - wylac/ponowny restrt/ wyloguj? i na poczatku kaze mi kliknac na usera w powitalnym a jesttylko 1 administrator..? jak to wylaczyc juz nwet tweakUI probowalem nieaktualne juz Edytowane 22 Lutego 2005 przez k a m e r e k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeli Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 A u mnie aktualne Musze miec to gowno zainstalowane bo niektore programy mi nie chodza Szczegolnie denerwuje mnie klikanie w uzytkownika :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Szczegolnie denerwuje mnie klikanie w uzytkownika :| 1293336[/snapback] Jak Cie denerwuje to sobie włącz autologowanie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bor Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 start-uruchom-control userpasswords2 wybrac swoje konto imienne (nie administratora) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeli Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 No wiec co zrobic albo jak właczyc autologoanie zeby nie klikac na nazwe uzytkownika...?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 control userpasswords2 Aby uzywać tego komputera.... > odznaczyć Ewentualnie tweak ui lub TO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeli Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Aaaa nie zauwazyłem tego Thx! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...