rumun_666 Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 http://info.onet.pl/1057746,11,item.html Znany malarz Zdzisław Beksiński został zamordowany w nocy z poniedziałku na wtorek w swoim mieszkaniu na warszawskim Mokotowie. Miał kilkanaście ran kłutych. Na razie nie ma żadnych oficjalnych informacji na temat sprawcy zabójstwa. Brak mi słów. Wiem ze mielismy juz nie zakładac takich topicow, ale mimo wszystko zrobiłem to ponieważ: -jego smierc miała specjalny charakter -Pochodzi z mojego miasta -znałem go osobiscie bo był bratem ojca zony mojego wujka ... czyli mojej cioci. Ostatni raz widziałem sie z nim w okresie świąt... [*] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 [*][*] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeciK Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Za tego pana to i ja 'zapale swieczke' chociaz zawsze bylem przeciw takim rzeczom... ['] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Wielka strata... 5 lat temu odszedł Jego syn Tomasz -znany prezenter radiowy. Teraz On... Jestem wstrząśnięty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnyFX Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Jego syn, Tomasz oprócz tego ze byl prezenterem radiowym, przełozył na j. polski kilka filmow o agencie 007. Popełnił samobójstwo z blizej nieznanych przyczyn. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dombek Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 [*] Smutno zaczyna sie rok 2005 :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Jego syn, Tomasz oprócz tego ze byl prezenterem radiowym, przełozył na j. polski kilka filmow o agencie 007. Popełnił samobójstwo z blizej nieznanych przyczyn. 1291200[/snapback] http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,65659.html Polecam przeczytac o jego zyciu, wstrzasajace... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartosH Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 ['] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 [*] :( jego obrazy są naprawdę ciekawe.... polecam obejrzeć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 szlak mnie trafia i kto nie jest za karą śmierci ?? ech .......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 :sad: :angry: murwa murwa mać. dorwać c..... i torturować tulipan w tyłek, paluszki obciac troche kwasu , bagażnik i do lasu. Ten kraj schodzi na psy. Wezcie pod uwagę ze my ludzie starsi (mówie osobie) wychowani na poczatku lat 90 dorastalismy w innych warunkach (troche spokojniej było) a teraz 14 letnie gnojki cpaja, kradna potrafia dziewczynie z liscia przyłozyc . Ciekawe co bedzie jak ci 13 letni [ciach!]iarze dorosną. eh smutno mi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Mimo wszystko, smierci zony, syna... gosc sie nie załamał. Imponował mi tym... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiak Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 :cry: [*] Miejmy tylko nadzieję że ten rok nie zabierze nam tylu znakomitości co poprzedni... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vtg Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 [']['] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Sprawców samodzielnie zrzuciłbym z wieżowca... jestem wstrząśnięty.. ['] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inc0gnit0 Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 ['] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasiela Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 ['] n/c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 15 i 19 latek... Do czego to doszło... ucielki na ... MAZURY ! Boze co za banda debili ... Cały dobytek, łacznie z kontami bankowymi zapisał na muzeum w Sanoku... Bądź nie bądź, był to wspaniały człowiek... jeszcze raz [*] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TecKilla Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 ['] szczere gondolencje nie tylko dla rodziny i znajomych ale dla wszystkich, ktorych sztuka tego wysmienitego artysty w jakis sposob poruszala, inspirowala i zmuszala do myslenia... zainteresowalem sie jego tworczoscia jakies 10 lat temu i musze przyznac, ze Jego prace wywarly na mnie ogromny wplyw, zwlaszcza w postrzeganiu czlowieka we wrzechswiecie jako jednostki i naszym nieodzownym przemijaniu... dzieki Jego tworczosci nabralem sporego dystansu zarowno do zycia jka i samego siebie. KARA SMIERCI dla tych i innych sk******w co zabieraja zycie innym :wisielec: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VEDAMGO Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 ['] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 ['] tyle powiem bo szkoda słów ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 (edytowane) ehhhhh ['] nie wystarczy by wrocic mu zycie, ale najgorsze jest to ze te debile ktorzy do tego czynu byli zdolni beda mogli sobie dalej zyc... ja jestem za tym zeby bylo tak jak kiedys. SMIERC ZA SMIERC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie wierze w to ze za jakies kilka lat taki idiota wyjdzie z wiezienia i nagle zrozumie ze zle zrobil i juz nie wroci do przestepczosci... tacy ludzie sa bezwzgledni i trzeba ich tepic!!!!!!!! SMIERC ZA SMIERC!!!!!!!!!!!!!! Edytowane 27 Lutego 2005 przez paprotek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 szumne hasla śmierć za śmierć nic nie pomogą. Zabójstwa będą zawsze. Szkoda ludzkiego życia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pok Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 [*] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...