Skocz do zawartości
rumun_666

Zdzisław Beksiński 1929-2005

Rekomendowane odpowiedzi

http://info.onet.pl/1057746,11,item.html

Znany malarz Zdzisław Beksiński został zamordowany w nocy z poniedziałku na wtorek w swoim mieszkaniu na warszawskim Mokotowie. Miał kilkanaście ran kłutych. Na razie nie ma żadnych oficjalnych informacji na temat sprawcy zabójstwa.

Brak mi słów. Wiem ze mielismy juz nie zakładac takich topicow, ale mimo wszystko zrobiłem to ponieważ:

-jego smierc miała specjalny charakter

-Pochodzi z mojego miasta

-znałem go osobiscie bo był bratem ojca zony mojego wujka ... czyli mojej cioci. Ostatni raz widziałem sie z nim w okresie świąt...

[*]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jego syn, Tomasz oprócz tego ze byl prezenterem radiowym, przełozył na j. polski kilka filmow o agencie 007. Popełnił samobójstwo z blizej nieznanych przyczyn.

1291200[/snapback]

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,65659.html

Polecam przeczytac o jego zyciu, wstrzasajace...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:sad: :angry: murwa murwa mać. dorwać c..... i torturować tulipan w tyłek, paluszki obciac troche kwasu , bagażnik i do lasu. Ten kraj schodzi na psy. Wezcie pod uwagę ze my ludzie starsi (mówie osobie) wychowani na poczatku lat 90 dorastalismy w innych warunkach (troche spokojniej było) a teraz 14 letnie gnojki cpaja, kradna potrafia dziewczynie z liscia przyłozyc . Ciekawe co bedzie jak ci 13 letni [ciach!]iarze dorosną. eh smutno mi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

['] szczere gondolencje nie tylko dla rodziny i znajomych ale dla wszystkich, ktorych sztuka tego wysmienitego artysty w jakis sposob poruszala, inspirowala i zmuszala do myslenia... zainteresowalem sie jego tworczoscia jakies 10 lat temu i musze przyznac, ze Jego prace wywarly na mnie ogromny wplyw, zwlaszcza w postrzeganiu czlowieka we wrzechswiecie jako jednostki i naszym nieodzownym przemijaniu... dzieki Jego tworczosci nabralem sporego dystansu zarowno do zycia jka i samego siebie. KARA SMIERCI dla tych i innych sk******w co zabieraja zycie innym :wisielec:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ehhhhh ['] nie wystarczy by wrocic mu zycie, ale najgorsze jest to ze te debile ktorzy do tego czynu byli zdolni beda mogli sobie dalej zyc... ja jestem za tym zeby bylo tak jak kiedys. SMIERC ZA SMIERC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie wierze w to ze za jakies kilka lat taki idiota wyjdzie z wiezienia i nagle zrozumie ze zle zrobil i juz nie wroci do przestepczosci... tacy ludzie sa bezwzgledni i trzeba ich tepic!!!!!!!!

SMIERC ZA SMIERC!!!!!!!!!!!!!!

Edytowane przez paprotek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi