rozus Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 (edytowane) Mam wielki problem!! Prosze was o pomoc!! Zrobiłem formata i przed foramtem exportowałem baze danych mojego ZUSu do pliku *.mdb Po ponownym zainstalowaniu Win.... i programu "Płatnik" przy importowaniu wuskakuje: Podaj hasło jakim zabezpieczony jest plik *.mdb I problem polega na tym że nie pamiętam hasła!! :( Pomocy!! Co mam zrobić, jakim programem?? Edytowane 22 Lutego 2005 przez rozus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 wpisz haslo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozus Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 No spoko Tylko że ja niezam hasła!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 (edytowane) mialem ten sam problem ale znalazlem na google jakis programik do lamania hasel w acces tylko ze nie pamietam jak on sie nazywal :P moze to cos ci da http://platnik.fork.pl/ Edytowane 22 Lutego 2005 przez MOS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...