Buziak Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 (edytowane) Strona PGA Wybiera się ktoś ?? A jeśli tak to na jaki turniej :) Jak zobaczycie takiego frendzla gdzies jak ja (patrz avatar) to z checia poznam :) Bede cale 3 dni, ale w piątek gram w turniej MoH:AA B) Edytowane 22 Lutego 2005 przez Buziak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 ja nie, ale kumpel xCution|monthy grajacy w CoD tak :) zmiazdzy reszte zapewne :> w liceum zawsze nas musial dojechac w q3 :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 MoŻe --> przez duże Ż bo nie jestem pewien... No ale warto by było... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Hmm no wiec pisze tu w dosc dziwnej sprawie, bo narazie kumpel z klanu ktory mieszka w poznaniu nie odpowiada na GG na maile i nie odbiera koma. A u niego mialem spac :| Czy ktos z forum w razie czego by mnie z kumplem przenocowal :> ?? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Ja moge. W Lodzi pasuje :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Ja będe napewno tyle, że na moto-arena ale na Tournament arena też bym z chęcia sie przeszedł na Q3 ale może wpadnę chociaż popatrzeć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość per3z Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 (edytowane) Ja bede jak zdobede darmowe wejsciowki po ktore jutro rano trza sie udac :) Edytowane 24 Lutego 2005 przez per3z Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...