Gość kev Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 aa ludzie powiedzcie mi czy moja płyta główna będzie działał z ramem 512 mb ram sdram pc 133 mhz ??? podam wam dokłądne parametry płyty bo mi gość mówi że mam starą płyte i dwustronny ram czy jakoś tak sm nie wiem dokłądnie i nei wiem czy ta 512-stka sdram pc 133 mhz Parametry płyty głównej : TYP MAGISTRALI : DEC ALPHA EV6 SZEROKOŚĆ MAGISTRALI : 64 BITOWA NAZWA PŁYTY GŁÓWNEJ : SHUTTLE AK 12 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Wiem, ze dla Ciebie moze byc to niepojęte, ale istnieja rzeczy zwane INSTRUKCJĄ jest to taka mala ksiazeczka ktora dostajesz wraz ze sprzetem. Z reguly jest kolorowa z wierzchu i czarno-biala w srodku. Wykonana oczywiscie z papieru. Wydrukowane sa tam wszystkie parametry sprzetu. Jezeli nie posiadasz intrukcji mozesz ja znalezc w internecie np. korzystajac ze strony producenta sprzetu. Oto to co powinienes sam znalezc: http://www.shuttlecomputer.de/eu/ak12$.htm :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 moze się powtórze - NIE KUPUJ bo po co, teraz pakować się w sdramy, lepiej pozbeiraj jescze troszke kasy i przesiądź się na coś szybszego na ddr'ach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...