komarekpl Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 Ligę mistrzów Barca wygra ,a Leverkusen musi awansoać dalej. Najlepszy mecz rewanżowy to chyba Milan-ManUtd największe emocje :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
typo666 Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 nom leverkusen wygra pszynajmniej 2:0 :P i Dudka powieszą za tego gola :D ja myśle że ten gol to będzie właśnie najbardziej się liczył Barca czaruje niech wygra ... Forza Barcelona ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janek92 Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Barcelona wygra z Chelsea coanjmniej 1:0 a potem wygra lige mistrzow :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Że BARCA wygra ligę mistrzów to przecież wiadomo. Co do rewanżu Leverkusen-Liverpool 2:0 dla Liverpoolu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 No Juve roznioslo REAL :> Tak sie ciesze ze az odkopalem temat :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 no i skończyło się, żadna zaliczka 2-1 przed wyjazdem do Londynu, a kto twierdzi inaczej ten pała :-P 1294459[/snapback] :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 [ciach!]e szwaby gdyby nie ta malpa kahn to bym swietowal sukces a tak znowu zostali wywaleni. Moim zdaniem Arsenal powinien przejsc mala transformacje. Nie wiem czy dobrym rozwiazaniem byloby zwolnienie Wengera... Na pewno trzeba jakos inaczej poustawiac zawodnikow, kupic paru (obroncow) chociaz na to nie ma kasy (budowa stadionu). Kolejna LM zakonczyla sie dla Arsenalu zenujaco, mimo ze jest ich kibicem od dawna w[ciach!]ili mnie dzisiaj i to po raz kolejny. Mam na mysli sama LM. Taki sklad a tak nieskutecznie graja... Cos jest nie tak. Oby czelsi ani juventus nie wygraly Kibicuje teraz the reds i lyonowi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 Arrghhh moje ulubione teamy odpadly - Braca, Real :cry: $^#(@$^@&$&@ bym tych anglikow i wlochow rozniozl :evil: :cry: Bosheeee :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 Teraz moje grosze. Takiego meczu jak Barca-Chelsea nie widzialem daaawnoo ! A bramka Ronaldihnio to po prostu 8 cud swiata. Reszta Barcy grala jak dzieci na osiedlowym. Londyn pokazal jak sie gra w pilke nozna nie zapominajac, ze w ta gre gra sie w 11 osob. Klasyczny europejski futbol mnie po prostu rozniosl. Okazuje sie, ze taki jest najskuteczniejszy, a przy takich akcjach po jakich padaly bramki dla Chelsea jest rowniez najpiekniejszy. Chelsea idzie na mistrza jak nic. Barcy mi nie szkoda, jedynie Ronaldihnio. To samo Real. Banda gwiazd, ktora nie potrafi grac w pilke tylko swietnie wychodza na reklamach Pepsi ze swoimi zwodami. Leverkusen, i tak mial farta, ze doszedl do 1/8 :D Bayernu nie lubie ale skoro graja tak dobrze niech sobie do 1/2 dojda, a pozniej niech ssaja z LM. Zycze jak najlepiej Juventusowi ale Chelsea to raczej rady nie dadza chociaz bardzo bym chcial zeby temu ruskowi przytarli nosa. Szkoda MU ale sami sobie zasluzyli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 ja jestem troszeczke rozdarty... z jednej strony abramowicz wladowal w chelsea tyle kasy w ciagu 2 lat co ferguson wydal w MU przez 18lat, wiec gdyby londynczycy mieli wygrac lige mistrzow po zmianie trenera (1 rok) to oznaczalo by ze majac kase mozna miec "cos najlepszego" od zaraz a to mi sie srednio podoba... z drugiej strony np. real'owi teraz ta cala kasa i gwiazdy sie czkawka odbijaja :] Juventusu nie znosze... wogole wloskiej pilki... i ibrachimovicza tez :) ale finalem chelsea juve moglby sie zadowolic nie jeden kibic zdaje mi sie:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 Arrghhh moje ulubione teamy odpadly - Braca, Real :cry: $ Bosheeee :| 1319835[/snapback] że co ?! nie ma tak stary albo BARCA albo REAL co z ciebie za kibic :lol: a IMO jak sie stało tak sie stało real szmaciorze ze hej pewniak w STS ze juve przejdzie dalej ( no i przeszło) a co do barcy no to przegrali na własne życzenie choc byli lepsi (mieli wieksze mozliwosc) ale standartowo dała dupkiobrona a teraz trzeba liczyc na "czarne koniki" IMO O.Lyon i PSV ktore zadziwiajaco łatwo poradziły sobie z przeciwnikami w 1/8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 Chodzi i same Champions League.. Bylo mi to obojetne ktory "Hiszpan" przejdzie ;] W lidze zawsze bylem za Realem ale pokupowali gwiazd a graja tak ze szkoda gadac... Coraz bardziej jestem za Barcelona... W sumie wisi mi to naprawde... Bardziej szkoda mi Barcy bo grali dobrze i taka poazka :cry: A Real ma tyle gwiad i dal doopy... Ronaldo sie chyba starzeje.. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 najpiekniejszy futbol odpadl z LM czelsja gra brzydki futbol i nawet nie wiem jak mozna sie nim podniecac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 A mi sie to podobalo :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?????? Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 chealse w pierwszych 20min poprostu rozgromila barce, barcelona niepotrafila nic zrobic nokaut kompletny i za te bledy przyszlo jej placic.... szkoda mimo ze pozniej to zupelnie inna druzyna i nawet miala szanse przejsc dalej no ale....... szkoda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 żałoba ? tak :( :( :( ps. opłaca się jeszcze oglądać tą ligę mistrzów ?? , jedyne zespoły ktore wg mnie mozna jeszcze poogldac to milan i juve reszta a szczególnie angielskiej zespoły(do dudka nic nie mam :P ) to nie powinny tam być, ogólnie nie lubie takiej "prostackiej" gry, kto bedzie czarował w finale?? słupki obronne chealsea ?? pfff nie taki futbol mnie interesuje, chodż chwała im(chealsea) za to że potrafią wygrać z barcą..... jeszcze raz żałoba :( :( :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 jejku, no szkoda mi tej barcy. wole na pewno barcelone niz chelsea. chcialbym zeby chelsea NIE wygrala ligi mistrzow. oznaczalo by ze majac kase mozna miec "cos najlepszego" od zaraz a to mi sie srednio podoba... dokladnie sie zgadzam z tym co napisal etrev. teraz bede kibicowal juventosowi, ale jak juz to wczesniej zauwazyl Kaeres nie dadza chelsea rady. no cuz. bedzie trzeba ogladac i taka LM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 ha wygralem kase wygralem kase :P postawilem pare dni temu na milan chelsea ( chociaz ich nie lubie ) i na to, ze bayern przejdzie :P, a wczoraj na juve, ze liverpool przejdzie ;], ale malo postawilem, wiec malo wygralem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 (edytowane) W pełni popieram FastlY'ego Żałoba :cry: :cry: :cry: Chelsea suxx ;] Edytowane 11 Marca 2005 przez ur8an Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 a ja tam jakos jestem dziwnie spokojny, ze chelsea nie uda sie wygrac ligi mistrzow ;), wiec sie nie martwcie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
typo666 Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 ten ronaldihno kopać nie umi ;) nabrali się bo któryz zawodników opie z czuba ;) hiehie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 No nie ? Patalach, niedosc ze z czuba to jeszcze ja zakrecil. Kosmita normalnie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janek92 Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Ja bylem od poczatku za Chelsea wiec sie ciesze. Cala druzyna Chelsea grala dobrze w przeciwiemstwie do Barcy. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raul Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 ja sie tam jeszcze nie otrzosnolem po porazce Realu ;(:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizc Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Nie wiem, ja rozumiem, że jest załoba itp., ale żeby to był powód do odwołania transmisji ćwierćfinałowych meczów Ligi Mistrzów :?: :mur: :angry: :x No dajcie spokój, co to ma do żałoby, za co ja płacę ten pieprzony abonement? Wie ktoś na jakim kanale można nieodpłatnie obejrzeć te mecze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 nie jestem przy telewizorze teraz, spróbój jak masz polsat sport, już chyba normalnie nadają.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 (edytowane) skrótów też nie ma :angry: [ciach!] co za barany w tej tvp pracują, przecież mecz to nie jest jakiś program rozrywkowy, zamiast tego puszczają jakieś debilne filmy, przy których zbiera mnie na wymioty, choć oglądam je dupą, bo jestem odwrócony plecami do tv :angry: :angry: :angry: Edytowane 5 Kwietnia 2005 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 SZkoda mi PSV.Wedlug mnie zasluzyli na awans. w pierwszym meczu przegrali za wysoko,awdrugim Milan wogole nie stwarzal sobie sytuacji ale jednak strzelil ta bramke. :cry: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ran'dall_ Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 faktycznie PSV gralo pieknie a milan powinien do konca życia siedzieć w kiciu za tego gola :wink: Ja tam licze teraz na liverpol mam nadzieje że bedzie 10:0 :lol: :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 jak milan ma grac tak jak wczoraj to niech lepiej odda ten mecz finalowy walkowerem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...