Skocz do zawartości
FastlY

Liga Mistrzów oraz Piłka Nożna

Rekomendowane odpowiedzi

pffffff

Wczorajszy mecz... hmm PSV zasłużyło na wygraną, jednak nie na przeejscie do finału! Milan ma swietny cały sezon, w pieknym stylu dostał sie do półfinału i na szczescie wyszedł z niego zwyciesko, z czego bardzo sie ciesze. W lidze idze łeb w łeb z Juve... a w wikend ma mecz z nimi, wiec chyba oszczedzali sily, ponieważ to bedzie pojedynek o wszystko :P

Jezeli w finale, zagra jednak tak jak wczoraj pucharu napewno nie zdobedzie... bardzo bym z tego powodu płakał :|

FORZA MILAN!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

xpektor napisał(a):

pffffff

Wczorajszy mecz... hmm PSV zasłużyło na wygraną, jednak nie na przeejscie do finału! Milan ma swietny cały sezon, w pieknym stylu dostał sie do półfinału i na szczescie wyszedł z niego zwyciesko, z czego bardzo sie ciesze.

1427892[/snapback]

smiesza mnie takie posty, a psv niby co robilo przez caly sezon opierdzielalo sie ? Na pewno byli lepszym zespolem w tym dwumeczu, ale niestety makaroniarze zawsze maja szczescie :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

maziboss napisał(a):

smiesza mnie takie posty, a psv niby co robilo przez caly sezon opierdzielalo sie ? Na pewno byli lepszym zespolem w tym dwumeczu, ale niestety makaroniarze zawsze maja szczescie  :mur:

1427975[/snapback]

Zgadzam się w 100%. Makaroniarze to nędzne typy <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

maziboss napisał(a):

smiesza mnie takie posty, a psv niby co robilo przez caly sezon opierdzielalo sie ? Na pewno byli lepszym zespolem w tym dwumeczu, ale niestety makaroniarze zawsze maja szczescie  :mur:

1427975[/snapback]

Po odpadce Chelsy to wolałem aby PSV weszło do finału, coz bardzo lubie Serie A ale z tym co pokazali to nie zasłuzyli na finał.

ps Makaroniaze to nie maja szczescia ktos z was pamieta Ms France'98 gdy w połfinale odpadli po karnych z Francja, a imho niedawno w tych Euro tez daleko nie zaszli...A o ME2002 to juz nie wspomne wiec mimo to ze maja jeda z lepszych druzyn to jednak nie maja szczescia...A trappatoni robi co moze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Novus napisał(a):

Po odpadce Chelsy to wolałem aby PSV weszło do finału, coz bardzo lubie Serie A ale z tym co pokazali to nie zasłuzyli na finał.

ps Makaroniaze to nie maja szczescia ktos z was pamieta Ms France'98 gdy w połfinale odpadli po karnych z Francja, a imho niedawno w tych Euro tez daleko nie zaszli...A o ME2002 to juz nie wspomne wiec mimo to ze maja jeda z lepszych druzyn to jednak nie maja szczescia...A trappatoni robi co moze

1428118[/snapback]

chodzi mi o druzyny wloskie, a nie o reprezentacje chociaz oni tez maja fuksa (euro 2000 mecz z holandia... itd) :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w tym roku wreszcie zaouwazylem te wloskie catenacio(czy jak tam sie pisze :wink: )niektore kluby jak np barca liverpool psv graly ladny futbol a np milan gral typowo wloski styl.wiecej znacznie czasu w obu meczach polfinalowych spedzali na swojej polowie niz na polowie przeciwnika. w finale bede trzymal kciuki za Liverpool of kors :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mojim tez PSV zasluzo na awans grale naprawde super a Milan bez komentarza :/ Niemieli pomyslu na gre . W finale licze na Liverpool i na Dudka zeby nie popelnil bledu bo jak zwykle bedzie na niego ze przegraja :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

on23warszawa napisał(a):

chchialbym zeby DUdek zdobyl puchar zdobywcow pucharow

1432853[/snapback]

Oj tez bym chciał tego doczekac ale to jest niestety mało realne bo Milan jest w stanie przy odpowiedniej motywacji zgniesc Liverpool ale coz i tak bede trzymał za Dudka kciuki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odkopuję. :D Zapraszam do dalszej dyskusji. :)

EDIT:

Z wielu źródeł dochodzą wieści, że Fabio Cannavaro przeszedł do Realu Madryt. Na oficjalnych stronach nie ma jednak potwierdzenia. Co myslicie o tym transferze, gdyby doszedł on do skutku? :P

Edytowane przez chari

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale lipa z ta liga wloska, juve i pozostale 2 zespoly raczej na 100% juz sa w 2giej lidze z -30 ptk. :D

Beda musieli chyba wszystkie meczy wygrac, aby awansowac do serie a. :lol2: Ech te wlsokie matactwa... w koncu sie wydaly. Szkoda tylko, ze milan nie spadl, jak wszyscy to wszyscy, moze dali kolejny raz w lape ? ;]

Bedzie tez kilka transferow -> click

Co do Cannavaro to jest bardzo dobrym obronca, wiec sprawdzi sie u galaktycznych. ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nawet wygranie wszystkich meczy im tego nie gwarantuje...w sumie to tak jakby ich zdegradowali do Serie C...

w sumie mnie ta sytuacja cieszy...po pierwsze nie lubię włoskiej piłki (ligi...reprezentację całkiem fajną mają :) ) a zwłaszcza Juve...

po drugie - przez tą degradację ruszył mocno rynek transferowy w Europie...szykuje się trochę "dużych transferów"...

ps. Vieirę i Camonaresiego chętnie bym w trykocie MU chciał zobaczyć ;)...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda, że w pucharach nie wystąpią :P Ale z drugiej strony... praktycznie wszysktie gwiazdy zostały lub zostaną wyprzedane do innych klubów co rokuje nam niesamowitą rywalizację! [; i żadnego faworyta :P. Sam jestem ciekaw LM już niedługo :P wakacje jak zwykle szybko zlecą, zwłaszcza jak nie można odpoczywać tylko trzeba pracować :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

Tak, a rok temu z Liverpoolem.

No fakt. Wtedy wszyscy kłócili się o tę bramkę Luisa Gracii. Moim zdaniem był gol i sędzia dobrze zadecydował. :) Edytowane przez chari

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi