daniel89 Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Ja czekam na mecz Legia-Chelsea w fazie grupowej LM. Albo nawet jeszcze dalej :D :D :D Wątpie żeby Legia dostała się do Ligi Mistrzów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chari Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Wątpie żeby Legia dostała się do Ligi Mistrzów.Ja też w to nie wierzę, ale cuda się zdarzają. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Jak wylosują jakiś angielski lub hiszpański klub to pewnie będzie lipa, ale istnieje możliwośc wylosowania jakiegoś równorzędnego przeciwnika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Tja i będzie tak jak zwykle... wylosują jakiegoś teoretycznie średniaka, narobią rabanu że - "mamy szanse itp"...a potem tak jak zwykle...:| niezależnie na kogo trafimy...niech nie gadają tylko grają... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Sparingi są optymistyczne. Zwycięstwa z Celticem i Ol. Marsylia dają jakąś tam nadzieję na sukces. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chari Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 To tylko sparingi. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Milan w eliminacjach Champions League! O godzinie 21 prezydent Corte Federale, Piero Sandulli, ogłosił ostateczne wyroki w aferze Calciopoli, które zapadły po odwołaniach zainteresowanych klubów. Milan zostął ukarany odjęciem 30 punktów w poprzednim sezonie i został sklasyfikowany na trzecim miejscu w tabeli. Oznacza to, że rossoneri zagrają w eliminacjach Champions League! Dodatkowo Milan został ukarany 8 punktami karnymi na starcie nowego sezonu. Juventus pozostał w Serie B z 17 punktami karnymi, Lazio i Fiorentina przywrócone zostały do Serie A odpowiednio z 11 i 19 punktami karnymi. Adriano Galliani został zdyskwalifikowany na 9 miesięcy, a Leonardo Meani na 2 lata i 6 miesięcy. Wiedzialem ze LM bez Milanu to rzecz niemozliwa! Na szczescie we Włoszech tez tak mysla... uffff FORZA MILAN ! ! ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Forza Milan!! ;) Ciekawe jak jutro Legia zagra z Islandczykami. Mam nadzieje, ze Polacy nie dadza plamy i zwycieza przynajmniej 2:0. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 No ja mysle ze Legia wygra bo... na www.legia.net pisze cos takiego: "Mistrz kraju z dwóch ostatnich sezonów to drużyna złożona z amatorów. Wszyscy zawodnicy na pierwszym planie stawiają pracę zawodową (jest tam m.in. bankowiec, kelner czy sprzedawca butów)" ... więc 2:0 to chyba minimum ;p Jezeli Milan bedzie gral w eliminacjach to moze spotka sie z Wisla czy Legia i bedzie cala ekipa Rossonerich w Polsce ... <marzyciel> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 No ja mysle ze Legia wygra bo... na www.legia.net pisze cos takiego: "Mistrz kraju z dwóch ostatnich sezonów to drużyna złożona z amatorów. Wszyscy zawodnicy na pierwszym planie stawiają pracę zawodową (jest tam m.in. bankowiec, kelner czy sprzedawca butów)" ... więc 2:0 to chyba minimum ;p Jezeli Milan bedzie gral w eliminacjach to moze spotka sie z Wisla czy Legia i bedzie cala ekipa Rossonerich w Polsce ... <marzyciel> Z Wisła raczej nie zagra w eliminacjch LM :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chari Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Anglia: Bramka Rasiaka Napastnik Southampton FC, Grzegorz Rasiak strzelił gola w towarzyskim meczu z Bristol City. Reprezentant Polski wpisał się na listę strzelców w 18. minucie spotkania. Rasiak minął bramkarza rywali i skierował piłkę do pustej bramki. Dzięki tej bramce jego drużyna zremisowała 1:1. Polak został zmieniony w 75. minucie przez Dextera Blackstocka. Rasialdo!! :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Nareszcie mamy jakiegoś dobrego technicznie napastnika :lol2: :lol2: :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Widzialem w necie kilka filmikow z Rasiakiem w roli glownej, na ktorych bylo widac jego brameczki. Nie powiem, calkiem niezle w porownaniu z tym co zwykle serwuje sie nam o Rasiadle ;p Chlopak stal sie ofiara mediow, chociaz czesciowo na to zasluzyl... Moj blad z ta Wisla... ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 (edytowane) No i jak na razie Legia daje [gluteus maximus] na całej linii. Remisuje bezbramkowo po 1 połowie z amatorami z Isladii FH Hafnarfjoerdur. Jestem zły i zawiedziony. Bo jak prawie 40 mln kraj może remisować z takimi liliputami jak Islandia, w której tak na dobrą sprawę boiska piłkarskie można policzyć na palcach 1 ręki. A i w Islandii żyje ok 300 tysięcy ludzi. To w ogóle jakiś paradoks. Bez względu na to z kim się gra, trzeba szanować przeciwnika i podejść poważnie do meczu. Kopaczom Legii wydaje się, że są gwiazdorami na tle amatorów z Islandii, a tak na dobrą sprawę to też grają jak amatorzy. Edytowane 26 Lipca 2006 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Noi udalo sie Legionistom ;p A teraz kto w koolejce? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 No i jak na razie Legia daje [gluteus maximus] na całej linii. Remisuje bezbramkowo po 1 połowie z amatorami z Isladii FH Hafnarfjoerdur. Jestem zły i zawiedziony. Bo jak prawie 40 mln kraj może remisować z takimi liliputami jak Islandia, w której tak na dobrą sprawę boiska piłkarskie można policzyć na palcach 1 ręki. A i w Islandii żyje ok 300 tysięcy ludzi. To w ogóle jakiś paradoks. Bez względu na to z kim się gra, trzeba szanować przeciwnika i podejść poważnie do meczu. Kopaczom Legii wydaje się, że są gwiazdorami na tle amatorów z Islandii, a tak na dobrą sprawę to też grają jak amatorzy. co jednak nie zmienia faktu ze to islandia dorobila sie gracza swiatowego formatu, ktory byl zawodnikiem chelsea, a teraz zostal graczem barcelony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 co jednak nie zmienia faktu ze to islandia dorobila sie gracza swiatowego formatu, ktory byl zawodnikiem chelsea, a teraz zostal graczem barcelony.Wyjatek potwierdza regule. :P Te mecze z druzyna islandzka nie sa miarodajne. Prawdziwe oblicze Legii zobaczymy w III rundzie. Mam nadzieje, ze tym razem uda sie awansowac polskiej druzynie do LM. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 nie zachwycili... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 To co powiecie o grze Zagłębia dzisiaj ? :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 nawet nie mialem zamiaru tego ogladac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Eskimosi by lepiej zagrali niż dziś Zagłębie...:|... obraz nędzy i rozpaczy jak to mówią...i w sumie lepiej że odpadli teraz a nie narobili wstydu w następnej fazie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Zestaw par III rundy kwalifikacyjnej Ligi Mistrzów: Szachtar Donieck - Legia Warszawa/FH Hafnarfjoerdur Szeriff Tiraspol/Spartak Moskwa - Slovan Liberec FC Zurich/Red Bull Salzburg - Valencia Lewski Sofia/Sioni Bolnisi - Chievo Hearts of Midlothian/SK Sirokij Brijeg - AEK Ateny CSKA Moskwa - Djurgaarden Sztokholm/MFK Ruzomberok AC Milan - Cork City/Crvena Zvezda Belgrad Galatasaray Stambuł - Mlada Boleslav/Vaalerenga Standard Liege - NK Nova Gorica/Steaua Bukareszt Austria Wiedeń - Benfica Lizbona Ekranas Poniewież/Dinamo Zagrzeb - Arsenal Londyn FC Kopenhaga/MyPa Myllykoski - Ajax Amsterdam Hamburger SV - Osasuna Pampeluna Metalurg Lipawa/Dynamo Kijów - Fenerbahce Stambuł/B36 Torshavn Liverpool - Maccabi Hajfa OSC Lille - VSC Debreczyn/Rabotnicki Skopje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Łatwe te pary, mozna cos postawic u buka.... B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 I znowu media będą trąbić że los był łaskawy, że wreszcie nadarza się okazja do awansu... i zakład o browara że ich nie przejdziemy... podejmie ktoś ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Losowanie takie w miarę szczęśliwe. Mogło byc zarówno dużo gorzej, ale też trochę lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Pewne ze odpadna. raven_88, tu nie znajdziesz zadnego slepca, lepiej zapytan na forum legii. Z drugiej strony balbym sie pozniej isc po to piwo ;p Jeszcze Kibole by sie na Tobie zemscic chcieli ;] A czy Milan zagra to nie jest takie pewne jak pare dni temu. UEFA cos jeszcze tam sprawdza i 2 sierpnia bedzie pewne czy wystapi czy nie ;\ Tak przynajmniej pisalo na stronce Milanu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Jak Polacy grali na MŚ to jakoś wszyscy wierzyli w awans do 1/8, a teraz praktycznie nikt nie wierzy w awans Legii do LM. Patrząc na szanse, to Legia ma porównywalne szanse jak Polska na MŚ. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 EEE...ja tam w naszych nie wierzyłem od początku :) Niby szanse zawsze są....180 minut...ale prawda jest taka że z taką grą jaką pokazują legioniści...lepiej niech teraz odpadną bo później będzie wstyd przed całą Europą :| ...(powtarzam się :|...) Mecze we Francji nastrajały optymistycznie...później PP i ten ostatni mecz zagrany bardzo słabo...może i są zmęczeni...ale jakoś mi się w to nie chce wierzyć...za często nasi piłkarze/trenerzy stosują tą wymówkę... Co do Milanu...jak znam życie to jakoś się wkręcą... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 A oglądaliście Celtic ? Dzisiaj grali 1 mecz w nowym sezonie [; ja oglądałem :P. Żuraw 2 bramki strzelił.... Ja nie wiem, że w reprezentacji on nie gra nic i nie strzela :[ a w ligach wali bramek dużo... Można pomyśleć, że specjalnie czeka z formą na ligę/LM żeby się pokazać, w końcu chyba Żuraw jeszcze w LM nie grał ;). i olał MŚ... Ale trudno w to uwierzyć, wcześniej w reprezentacji też nie miał dobrych meczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 A oglądaliście Celtic ? Dzisiaj grali 1 mecz w nowym sezonie [; ja oglądałem :P. Żuraw 2 bramki strzelił.... Ja nie wiem, że w reprezentacji on nie gra nic i nie strzela :[ a w ligach wali bramek dużo... Można pomyśleć, że specjalnie czeka z formą na ligę/LM żeby się pokazać, w końcu chyba Żuraw jeszcze w LM nie grał ;). i olał MŚ... Ale trudno w to uwierzyć, wcześniej w reprezentacji też nie miał dobrych meczy.Po prostu Żuraw w reprezentacji czuje się mega gwiazdą i on nie musi nic. Dał temu przykład kilkoma wywiadami i wypowiedziami już nawet przed MŚ. :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...