_1t_ Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 Ktoś rozumie tego człowieka? :lol:Akurat w tym wypadku w 100 % zgadzam się z Tomaszewskim. Listkiewicz już nieraz zaspał ( np. Szetela) i teraz nie może dać plamy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 Akurat w tym wypadku w 100 % zgadzam się z Tomaszewskim. Listkiewicz już nieraz zaspał ( np. Szetela) i teraz nie może dać plamy.Racja, zwłaszcza że pzpn ma wielu członków którym Leo nie jest na rękę. Chodziło mi raczej o nagłą zmianę poglądów u Tomaszewskiego ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 Racja, zwłaszcza że pzpn ma wielu członków którym Leo nie jest na rękę. Chodziło mi raczej o nagłą zmianę poglądów u Tomaszewskiego ;] Nawet Jankowi zdarza się czasami wyciągnąć wnioski z palniętych wcześniej głupot. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2009 M I L A N FORZA MILAN! Co za mecz... co za mecz. Real poległ na swoim stadionie. Piękne spotkanie, a w szczególności druga połowa. Tylko 3-2, choć powinno być więcej. Emocji całe mnóstwo. Oprócz satysfakcji jestem 1,4l Finlandi żurawinowej do przodu oraz 1l Belwedera. Nie ma to jak ślepa wiara ;D Tak wogóle to gdzie temat Champions LEague 2009/2010? Kucyk przyspał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 22 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2009 Ladnie, najpierw Barcelona, teraz Real. Hiszpanie cos kiepsko zaczynaja ten sezon i o ile Barca ma szanse zrewanzowac sie Rubinowi, to z Realem bedzie raczej krucho :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 Boziu to co fabiański wyprawia w meczu Porto-Arsenal woła o pomstę do nieba :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 Bez przesady... Raptem dwie nieudane interwencje. Z reszta ta druga to wynik nieporozumienia z Campbellem wiec wina nie lezy tylko po stronie fabiana. Szkoda ze arsenal gral w oslabieniu. Brakowalo pierd..niecia z przed pola, strasznie zwalniali akcje przed samym polem. A Fabregasa chcieli zabic na boisku... myslalem ze zakonczy sie jakas akcja :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 (edytowane) To juz trzeci taki faul na pilkarzu arsenalu. Tragedia! Aaron Ramsey z Arsenalu Londyn został zniesiony na noszach z boiska w 66. minucie meczu przeciwko Stoke. Młodego zawodnika bardzo brutalnie sfaulował Ryan Shawcross. Karetkę podstawiono tuż przy boisku. Zawodnik miał na twarzy maskę tlenową, nie był w stanie podnieść się z murawy. Realizatorzy nie zdecydowali się na telewizyjną powtórkę fatalnego zagrania. Shawcross dostał czerwoną kartkę, nie protestował, ale schodząc z boiska ocierał łzy. Jak donosi telewizja BBC Thomas Vermaelen i Cesc Fabregas, którzy stali bardzo blisko kontuzjowanego piłkarza odwracali wzrok i byli przerażeni. Gra została wstrzymana na kilka minut. Highlights: http://www.dailymotion.pl/video/xce9tx_sto...v-arsenal_sport Edytowane 28 Lutego 2010 przez sector Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaz!o Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Nie lubię Messiego... po prostu nie lubię... ale znów, tym razem po obejrzeniu ostatnich 15min I połowy, muszę przyznać: Messi > all Tyle, że legendą to on zostanie dopiero jak poprowadzi Argentyne do Mistrzostwa Świata. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumin Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2010 @Kaz!o: z ciekawości zapytam, za co nie lubi się Messiego? za co Ty nie lubisz Messiego? trochę OT, ale często słyszę jaki to on "be" i zachodzę w głowę dlaczego. do tej pory każdy, od kogo słyszałem, że go nie lubi był po prostu kibicem realu. u Ciebie podobnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaz!o Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2010 W każdym meczu kibicuje innej drużynie:P Ja jestem takim niedzielnym sympatykiem futbolu. Nie kwestionuje umiejętności Messiego, które są nieziemskie. Rzadko widzę go w akcji, ze względu na to, że mam dostęp do 7 kanałów TV, a napewno wiesz ile piłki jest w telewizji publicznej. Ale jak już widzę, to chłopak gra tak, jakby chciał z piłką wejść do bramki, a ja chyba wole bardziej futbol w stylu angielskim - przez to rozumiem więcej gry ciałem, jakaś bomba z 20m itd. W sumie jak Ci teraz odpisuje to nie znajduje argumentów przeciw niemu, po prostu takie moje odczucie, niepodparte argumentami. No i ze wstępu jaki napisałem możesz wywnioskować, że Realowi nie kibicuje :) PS Nani - prawie jak R. Lewandowski :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Barcelona LIPA. Jak stracą gola u siebie to się nie podniosą. Bayern wbrew pozorom i niskiego zwycięstwa ma całkiem niezłą pozycję na rewanż bo wystarczy 1 gol na wyjeździe i zamknąć się na swoim polu karnym i finał w kieszeni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sevenseven Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2010 (edytowane) A słyszeliście o tej transmisji, co to ma być 15.05 - LG dogadało się z C+ i będą puszczać mecz ekstraklasy w 3D, a żeby większa ilość ludzi mogła to zobaczyć, LG zapewni wybranym pubom w kraju telewizory 3D... ktoś coś słyszał o tym? (szkoda że to nie CL transmitują:/) Albo założę nowy temat;) Edytowane 4 Maja 2010 przez sevenseven Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 22 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2010 GRANDE MILITO, GRANDE JOSE. GRAZIE INTERNAZIONALE! swietnie taktycznie, swietne wykorzystane te 2 sytuacje przez milito i puchar po 50 latach wraca do interu. do tego niesamowite osiagniecie jakim jest potrojna korona. a co do tego potrojnego sukcesu to zibi z borkiem dali ladnego ciala. przciez na pewno cos takiego zrobil manchester w 99 i barcelona w 09 roku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 22 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2010 Dziś kibicowałem FCB, bo Inter wyeliminował Barcelonę nie do końca czysto piłkarsko (głównie dzięki sędziom), ale też dlatego, że Mourinho lansuje się na jakiegoś boga, a tego też nie lubię.. W dzisiejszym finale wygrała drużyna lepsza, która potrafiła wykorzystać swoje sytuacje. Szkoda Bayernu, ale nie miał czym postraszyć Mediolańczyków.. BTW. Czy ta wymiana zdań Bońka z Borkiem nie dotyczyła tego, że pierwszy raz CL wygrał klub, który był mistrzem i zdobywcą pucharu swojego kraju w poprzednim sezonie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaz!o Opublikowano 23 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2010 Jeden z lepszych meczy jakie ostatnio zdarzyło mi się obejrzeć. A zgranie Milito główką przy pierwszej bramce MIODNE! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 23 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2010 (edytowane) Dziś kibicowałem FCB, bo Inter wyeliminował Barcelonę nie do końca czysto piłkarsko (głównie dzięki sędziom), ale też dlatego, że Mourinho lansuje się na jakiegoś boga, a tego też nie lubię.. Dokładnie. Sami piłkarze Interu mi nie przeszkadzają, ale Mourinho jest po prostu denerwujący swoją postawą. A mecz bardzo przyjemny, chociaż cały czas przy 1:0 liczyłem na dogrywkę ;) Za rok i tak tytuł wraca do Barcy :) Edytowane 23 Maja 2010 przez Oskaliber 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 23 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2010 Na szczęście Mou odchodzi z Interu i liczę, ze przejdzie do Madrytu, bo w ten sposób nie zdobędzie 6 trofeów w jednym sezonie i chce zobaczyć jak dostaje od Barcy w LaLiga. Bo styl jaki on zaprezentował chociażby na CN, to woła o pomstę do nieba. Z resztą w finale też było go trochę i tylko dzięki kontrom udało im się wygrać, bo to Bayern ciągle prowadził grę. Z resztą nie rozumiem jak może podobać się taki styl gry, zabijający piękno futbolu.. A samo spotkanie oglądałem tylko ze względu na FCB, bo liczyłem, ze jednak mistrz utrze nosa uczniowi.. A poza tym było mniej emocji niż w Moskwie 2008.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2010 Na szczęście Mou odchodzi z Interu i liczę, ze przejdzie do Madrytu, bo w ten sposób nie zdobędzie 6 trofeów w jednym sezonie i chce zobaczyć jak dostaje od Barcy w LaLiga. Dokładnie na to samo liczę :D 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2011 (edytowane) Dokładnie na to samo liczę :D Dzisiaj mecz o Puchar Hiszpanii w TVP i TVP HD B-) Edytowane 20 Kwietnia 2011 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2011 A owszem. Tym razem trawa nie będzie za długa i liczę na kolejne 5:0 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2011 To się przeliczyli fany barcy, którzy liczyli na kolejne łatwe zwycięstwo. :] Puchar już przemknął barcie przed nosem, teraz muszą się postarać w lm, bo liga już ich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Ja nie liczyłem na kolejny pogrom, bo Mou wie jak postawić autobus w swoim polu karnym. I wczoraj im to wyszło lepiej niż w sobotę. Jednak do zwycięstwa Królewskich przyczynił się znacznie sędzia, nie uznając prawidłowej bramki Pedro (i później jeszcze jednego spalonego z tyłka pokazał). Także Real zagrał wczoraj w dwunastu lub nawet trzynastu, wliczając w to liniowego. Cóż, mogę tylko pogratulować Realowi pucharu, licząc na wyciągniecie wniosków z obu spotkań i rozegranie dwumeczu LM na swoją korzyść. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Cóż, mogę tylko pogratulować Realowi pucharu, licząc na wyciągniecie wniosków z obu spotkań i rozegranie dwumeczu LM na swoją korzyść. Pucharu tez nie mozesz pogratulowac bo popsuli... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spider3k Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Pucharu tez nie mozesz pogratulowac bo popsuli... :lol: To była replika :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2011 tia, oryginalny mieli w autobusie, ale nikomu juz go pozniej nie pokazali i swietowali bez pucharu ;d przeciez nie powiedza ze rozwalili 15 kilowy puchar krola, a imho tak sie stalo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Dla takiego meczu warto było poświęcić Puchar Króla! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaz!o Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Jakie kursy NA AWANS były przed meczem u buków, kojarzy ktoś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Dla takiego meczu warto było poświęcić Puchar Króla! http-~~-//www.youtube.com/watch?v=G2oRXFRl6QE&feature=player_embedded Mogą być z siebie dumni razem z sędzią odwalili kawał dobrej roboty. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shXh Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2011 (edytowane) Dla takiego meczu warto było poświęcić Puchar Króla! Powiem tak.. Jak się patrzy po powtórkach to każdego kibica Barcelony napawającego się zwycięstwem W TEN SPOSÓB i po TAKIM meczu, podstawiłbym zamiast tego nurka alvesa i kazałbym Pepemu tak wjechać tą nakładką, żeby koleś nigdy nie chodził, więc bądź łaskaw zamknąć japę. Jeśli już to za ten "faul" Pepe i alves dostają po żółtej. I w obu przypadkach wiadomo za co. Naprawdę już chciałbym powtórki na kamerach dostępne w czasie meczu jak w hokeju, ale Ci idioci z uefy na to nie pozwolą, bo skończy się wszelka manipulacja. Bo wtedy już nie będzie dało się robić takich rzeczy i zwalać na błąd sędziego. Jako kibic United mam nadzieję, że moi ulubieńcy rozjadą te nędzne aktorzyny na Wembley, bo finał im się NIE należy. Edytowane 28 Kwietnia 2011 przez shXh 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...