Skocz do zawartości
FastlY

Liga Mistrzów oraz Piłka Nożna

Rekomendowane odpowiedzi

Wygrana Azerbejdzanu z Finlandią, remis Serbów z Portugalią? Jejku co za wspaniale wyniki dzis padły :)))))))

I wreszcie Żuraw strzelił bramke :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widać mamy szczęście :)

I wreszcie Żuraw strzelił bramke icon_smile3.gif

Ślicznie nimi zakręcił :D Nie wiedziałem że on tak potrafi :lol: Edytowane przez eQ.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak miło Cie tu spotkać :P Na gronie też jestem (ten sam nick i avatar) [;

siemasz!

wlasnie tak kojarzylem Twojego avka, wiesz jestem wszedzie gdzie jest extreme :-P

no i gdzie mnie chcą ;)

eLo B-)

Edytowane przez crollek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wydaje mi się ;] IMO to plotka. Henry miał już szanse przejść do Barcelony wcześniej i z niej nie skorzystał :wink:

Mnie zdenerwował Bąk :angry: :mad: ehhh szkoda gadać <_<

Edytowane przez eQ.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Według mnie to plota, Thierry MUSI grac w Arsenalu(według mnie najlepsza druzyna ligi angielskiej ) bo bez niego bedą ciency :lol:

IMO jakby w Arsenalu zabraklo Henry'ego to z powodzeniem zastąpił by go Rasiak:D:D

Edytowane przez _Ran'dall_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hala Madrid! Mimo nerwowego sezonu, jak i ostatniego meczu Real zdetronizowal Barcelone. Nareszcie cos osiagneli, moze teraz ten klub stanie na nogi i znow wroca do europejskiej czolowki, poniewaz ostatnimi czasy bylo o nich glosno glownie z powodu nieudanych transferow i czestych porazek. Ciesze sie ze cwaniactwo niektorych graczy Barcelony, a takze ich przedwczesna radosc z wygranej ligii zostaly ukrucone. W tym sezonie nic, zero null ;p

A i tak przy okazji:

Ranking UEFA

FORZA MILAN!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wreszcie, zamiast tego słabego Savioli, będzie porządny napastnik na zmianę. Eto i Messi, niestety któryś z nich będzie czasami grzał ławeczkę. :D

JAk jeszcze Henry dobrze zgra się z Ronaldinho, LM w następnym sezonie jest Barcy.

:banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana:

Edytowane przez Elektronek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zastanawiam się na jakiej pozycji będzie grał Henry? Bo chyba nie przyszedł na ławke. Musiał mieć gwarancję gry w I składzie, bo inaczej nie zgodziłby się na ten trensfer. Na pewno będzie zastępował Eto'o jak ten pojedzie na PNA, ale pozostaje jeszcze reszta sezonu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak tak... te wszystkie finaly i puchary LM, ktore Chelsea zdobyla. Polki sie od nich uginaja. Ale zeby nie bylo, w lidze angielskiej Chelsea to top1.

Kucyk, nie bylo niebiesko czerownych? Pomaranczowe kubraczki Barcelony zawsze mnie smiesza i kojarza sie ze sluzba drogowa. Szkoda ze Henry sie przeprowadzil, jednak nie mial innego wyjscia. Zasluguje na klub, ktory ma szanse cos osiagnac (chociaz male ;)). Nie rozumie tez tego transferowego szału Barcelony. Wg mnie i tak mieli/maja bardzo mocny sklad, a po nieudanym jednym sezonie, zespol przechodzi istna rewolujce. Chyba ze te wszystkie informacje na onecie dotyczace ich celow transferowych, to czyste plotki.

Forza MILAN!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no to Zagłębie Lubin w 2 rundzie kwalifikacji LM gra z Slavią Praga :D będzie ciężko... ale może się uda, liczę na to :D

EDIT

zmienili, że grają z Steauą Bukareszt :/ teraz będzie w plecy jak nic :(

Edytowane przez matti26209

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyniki meczów 2. rundy kwalifikacji:

środa:

FK Astana - Rosenborg Trondheim 1:3

FK Ventspils - Red Bull Salzburg 0:3

Besiktas Stambuł - Sheriff Tiraspol 1:0

MSK Zilina - Slavia Praga 0:0

Crvena Zvezda Belgrad - Levadia Tallin 1:0

NK Domżale - Dinamo Zagrzeb 1:2

FH Hafnarfjordur - BATE Borisow 1:3

wtorek:

Pjunik Erewan - Szachtar Donieck 0:2

Tampere United - Lewski Sofia 1:0

FC Kopenhaga - Beitar Jerozolima 1:0

RC Genk - FK Sarajewo 1:2

Zagłębie Lubin - Steaua Bukareszt 0:1

VSC Debrecen - IF Elfsborg Boras 0:1

Glasgow Rangers - Zeta Golubovci 2:0

Bez większych niespodzianek. Szkoda, że nie zobaczymy Zagłębia nawet w Pucharze UEFA.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi