Yeti Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 (edytowane) Uzywał ktoś takich specyfików? Jaka jest wasza ocena produktu? I co to konkretnie było i skad pochodzilo... (sklep/allegro(tu najlepije sprzedawce)? Zapraszam do wymiany doświadczeń Edytowane 25 Lutego 2005 przez Yeti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 O ile mnie pamięć nie zawodzi, to użytkownik Nicky z tego forum ekperymentował z tym :lol: Na 100% był kiedyś topic o feromonach, poszukaj;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=39755&hl=feromony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 good ol` times ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 teraz pamietam ten topic, kiedys go czytalem :D ale nie kojarzylem go z feromonami ;) THX za linka i sorry ze nie pomyslalem o szukajce (choc raczej szukajki nie uzywa sie do oslej ;P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Kolejny czipindeils ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 żałosne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Zeby nie bylo - mam dziewczyne tylko zastanawialem sie czy to dziala... tak z ciekawosci... bo tak czy siak nie sa mi potrzebne ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Yeti olej bzdurne komentarze. Mnie też ciekawi w jakim stopniu to działą - jak coś zorganizujesz to podziel sie wynikami :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 dlaczego wiedzialem ze sie pojawisz w tym temacie ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Nie licz na to zebym cos dorwal, bo po to mial byc wlasnie ten topic, zebym nie wrzucil pieniedzy w bloto - jesli mialbym kupic to musialo by byc pewne zrodlo ;) A w sumie po przeczytaniu, topicu z linka ktory mi podrzucono, ten temat nie jest jakos entuzjastycznie przyjmowany do na forum i pewnie szybko umrze/pojdzie do kasacji ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 wunat do mnie mowa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Tak, do ciebie pimpie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 daruje mu tym razem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Chyba OT robicie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 (edytowane) Chyba OT robicie :P 1293360[/snapback] Chyba taaa. Ktos z kumpli to mial nic nie dzialo ale fajnie pachnialo tylko :D B) Edytowane 23 Lutego 2005 przez szwistak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 to ciach!nia myslaolem ze bede mial bechty ;) temacik do kasacji :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Olali cie sikiem prostym i nie skasują :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 po feromonach leci na Ciebie Pan Marian z kotłowni [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Przeczytałem tlyko stary temat o feromonach i jeden text uległ mi w pamięci :] nice shoes, wanna fuck?? :] starty temzat był naprawde ciekawy btw wie ktos cxzemu Miope juz niema na forum ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 Przeczytałem tlyko stary temat o feromonach i jeden text uległ mi w pamięci :] nice shoes, wanna fuck?? :] starty temzat był naprawde ciekawy btw wie ktos cxzemu Miope juz niema na forum ?? 1296303[/snapback] i jescze: where your shoes, wanna fuck ?? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 omg - ale sie uśmiałem ;] "good ol` times ;]' jak wunat rzecze ;] gdybym znów miał tyle czasu co wtedy na forum - 'stara' konkretna ekipa i wspomnienia ;] ale powróce jeszcze ze zdwojoną siła jak persil ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 taaa wtedy to byl kontrowersyjny temat nawet chyba jakis ban polecial a teraz wzbudza tylko usmiech na ryju ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 a takich tematów można by mnożyć ;] niestey wszystkie to data 2003 początki 2004 - teraz już nie ma takiego klimatu ;] sytuacja taka ma miejsce nie tylko na tweaku - na kilku róznie tematycznych forach tez sie zjebcył klimat od 2003 :/ coraz więcej debili stać na sieć ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 tru tru. narzekamy jak dziady ;] ale cos w tym jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 i znowu oftopiczycie :P (ja tez). A pamietacie co sie czasem dzialo- jakie byly wojny w niektorych topikach? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 a takich tematów można by mnożyć ;] niestey wszystkie to data 2003 początki 2004 - teraz już nie ma takiego klimatu ;] sytuacja taka ma miejsce nie tylko na tweaku - na kilku róznie tematycznych forach tez sie zjebcył klimat od 2003 :/ coraz więcej debili stać na sieć ... 1297112[/snapback] to były piekne czasy wtedy rzadko przegladałem forum bo sie na modemie meczyłem ale każda chwila spedzona tutaj to była radocha a teraz wchodze 50 razy dziennie z przyzwyczajenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Uzywał ktoś takich specyfików? Jaka jest wasza ocena produktu? I co to konkretnie było i skad pochodzilo... (sklep/allegro(tu najlepije sprzedawce)? Zapraszam do wymiany doświadczeń 1291701[/snapback] :lol: :lol: :lol: ten topic moze kandydowac do topica roku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Mamy dopiero luty, wiec jeszce nie szykuj sie z topicem roku... ale kandydowac moze zawsze :D Tylko pytanie - czego cytujesz moja wypowiedz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 :lol: :lol: :lol: ten topic moze kandydowac do topica roku :D 1298351[/snapback] pitolisz. Jest wiele fajniejszych :D :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...