slavok Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 (edytowane) Witam, wybieram się na dniach wozem do poznania interesuje mnie czy ktoś już pokonywał taką drogę Krak - Poznań wiem że z kraka na katowice jest autostrada potem z katowic na wrocek też chyba jest :) a dalej to nie wiem :) jak wyglądają koszty takiej eskapady chodzi mi o odcinki płatne i jak się czasowo to układa /na paliwo liczę tak ze 130 zł w jedną stronę/ :mur: a i czy trzeba się przebijać przez katowickie centrum by dostać się do wrocka.... ? Edytowane 22 Lutego 2005 przez slavOK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 o ile dobrze pamietam to za A4 - Krk - K-ce placi sie 10zl (5 przy wjedzie i 5 przy wyjezdzie), nie wiem jak dokladnie biegnie ta autostrada przez K-ce, ale raczej nie powinno byc tam utrudnien (niech powie ktos kto wie lepiej), natomiast odcinek A4 od Gliwic az po Wrocek to gaz w deche bez problemowo za free :) natomiast trasa Wrocek - Poznan to dla mnie niewiadoma... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labe Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Nie musisz sie przebijac przez centrum katowic (Ja jechałem z przeciwnej strony tj od zielonej góry do rzeszowa ) musisz uerzyc na bytom z bytomia na gliwice i wyskakujesz na piekna autostrade i fruniesz gorzej bedzie przejechac wrocek a dalej juz nie wiem :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 do wrocka jakoś dotrę :-) bo raz jechałem z ojcem i nie było tak tragicznie tylko co później :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaL Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 znam tylko pierwsze 30km , tzn wroclaw-trzebnica , dalej niewiadoma ... ale nie jest tragicznie ... policji malo ... ot glowna droga ;] ... choc czesto lubi byc pozapychana przez ciezarowki , wtedy wyprzedzamy ... i znowu i tak bez konca ... :mur: ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...