kadosz Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Być może to banalny problem, ale robie to pierwszy raz i chciałbym wiedzieć coś więcej zanim zaczne. A więc instaluje Okna, i chce zainstalować dodatkowo powiedzmy Office, GG i NFS2. Czy lepiej najpierw zrobić konta czy instalacje programów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr_Gizmo Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 najpierw robi się instalki - te do których wszyscy mają mieć dostęp :) potem robi się konta na końcu każdy sobie instaluje dodatkowo takie progsy, których sam chce używac we własnym profilu :) sam się przekonałem ze jak zainstalowałem niektóre progsy które miały być dla wszystkich - dopiero po podzieleniu systemu na profile - to niektóre z nich były niewidoczne we wszystkich profilach :) czemu nie wiem .... zdarzało siet onaprawdę wyjatkowo i dotyczyło tylko kilku programów ale jednak :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kadosz Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Wielkie dzięki. Tak też myślałem, ale chciałem się upewnić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pogano Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 ja nie wiem o co wam chodzi, co to za różnica ja mam 3 konta i najpierw je zrobiłem i jak instaluje i nie ma wyboru just for me or all users to najwyżej jest progz dla wszystkich a jak chce żeby ktoś nie mógł aplikacji uruchamiać (np zakazać młodszemu bratu gry w dooma 3) to jest takie coś jak udostępnianie i zabezpieczenia moi drodzy... chociaż nie wiem czy dobrze zrozumiałem problem. chrr.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kadosz Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Mam tak: Zainstalowałem sobie wszystkie programy, łacznie z Neo, Officem itp. I jak założyłem nowe konto to pod tym drugim zaczęło się sypać. Np. brak połączenia z modemem, co zrobić, żeby mieć konta, ale również, żeby była pomiędzy nimi jakaś zgodność??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...